Gratis Quaker Havermout Breaks Banana & Pecan

Bestel nu twee dozen repen of koeken naar keuze uit het onderstaande actie assortiment en ontvang gratis een doos Quaker Havermout Breaks Banana & Pecan.

De quaker Havermout Breaks Banaan & Pecannoot zijn heerlijke, krokante tussendoortjes van 100% volkoren havermout, stukjes banaan, pecannoot, lijnzaad en zonnebloempitten. Rijk aan vezels en zonder kunstmatige kleur, geur- en smaakstoffen.

Het onderstaande actie-assortiment bestaat uit:

B'tween
Met Hero B’tween geniet je van het beste van twee werelden. De basis bestaat uit diverse graansoorten (zoals haver, tarwe en gerst) met daartussen de allerlekkerste ingrediënten.

Eat Natural
Bij Eat Natural houden we het graag simpel. Flinke stukken noot, gedroogd fruit, een beetje chocolade of yoghurt…. gemixt en gerold tot een heerlijke reep.

Liga
Niks lekkerder dan lekker doorgaan. Liga EverGreen helpft je daarbij. EverGreen bevat volkorengranen en is bovendien rijk aan voedingsvezels, ijzer en vitamine B6.

LU
De producten van LU Time Out zijn heerlijk knapperig, een bron van granen en gemaakt van alleen de lekkerste ingrediënten. Dat is natuurlijk genieten, op jouw moment!

Nuts & Berries
Een luxe reep boordevol overheerlijke noten en een reep gevuld vol met superfoods. Een 100% biologische reep!

Quaker
Al het goede van Quaker Havermout, maar dan voor tussendoor. Probeer nu onze Quaker Havermoutrepen of Quaker Breaks. Heerlijk voor onderweg, op het werk, op school of...ja waar niet eigenlijk?

Deze actie duurt tot 22 oktober. Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.