Nescafé Enorme Kortingsweken

Profiteer tijdens de Nescafé Enorme kortingsweken van 30% korting op onze Nescafé koffiemachines. 

Waar gewerkt wordt, is goede koffie van belang. De beleving van de eerste kop koffie in de ochtend: een heerlijk moment voor uzelf en uw werknemers om de werkdag goed te starten. 

Nescafé staat voor kwaliteit en gemak. Met een ruim assortiment aan kwalitatieve koffie, melk en cacao, een brede range aan flexibele koffiemachines én een wereldwijd vertrouwd merk, biedt u uw klanten én werknemers de heerlijkste koffievariaties. 

Vakkundige Service

Met het Technische Service Contract van Van Zelst worden de kosten voor reparatie, onderhoud, jaarlijkse wisseling van de waterfilter en voorrijkosten afgedekt. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen. 

Waarom een koffiemachine bij van Zelst Automaten bestellen?

  1. Van Zelst Automaten heeft meer dan 40 jaar ervaring in het perfect verzorgen van de koffievoorziening bij kleine, middelgrote en grote bedrijven in Nederland (en België).
  2. We hebben meer dan 6000 food en non-food artikelen in ons assortiment waarmee we bedrijven, instellingen, horeca en verenigingen voorzien van alle facilitaire benodigdheden.
  3. We bezorgen altijd zonder bezorgkosten in heel Nederland.
  4. We zijn een familiebedrijf met een luisterend oor.

Hoe bestel ik deze aanbieding?

Klik op één van de onderstaande koffiemachines om deze te bestellen. U kunt ook een afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs.

Duur van deze actie

Deze actie loopt tot 31 mei 2017, prijzen zijn exclusief btw en installatiepakket. Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.