Nieuws

Bekijk hier al onze nieuwsberichten. Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons dan via LinkedIn, Facebook en Twitter of meld u aan voor onze nieuwsbrief op deze pagina.
 • Melange d'Or Single Origins - Introductie Actie

  Melange d'Or voegt 3 bijzondere koffiesoorten toe aan haar assortiment. Om dit te vieren hebben wij een tijdelijke introductieactie: 3 zakken voor € 14,99.  lees verder »
 • Nieuw: D.E. Cafitesse Compact Black met 30% Korting

  De nieuwe Cafitesse Excellence Compact Black van Douwe Egberts biedt de klant een heerlijke zwarte koffie. Het eigentijdse design is geïnspireerd op de succesvolle Cafitesse Excellence. Nu bij Van Zelst 30% korting op de nieuwe Cafitesse Excellence Compact black  Constante koffiekwaliteit De juiste keuze als de klant op zoek is naar een snelle, lees verder »
 • Gratis Luxe snoepjes bij een order van € 175,- of meer

  Bij een orderbedrag van € 175,- of meer ontvangt u gratis een luxe zak Verduin Melange de France snoepjes.  Van Zelst is druk bezig om haar CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden. Wij compenseren onze uitstoot door het project Cookstoves in Oeganda. Natuurlijk streven wij altijd naar mogelijkheden om lees verder »
 • De succesformule Bakkers Trots

  Koop nu uw favoriete ‘Bakkers Trots’ smaak en verras uw klanten met een heerlijk koekje. Met smaken variërend tussen Citrus, Blueberry -cheesecake, Karamel Zeezout en Appel Kaneel heeft Hoppe met de nieuw lijn Bakkers Trots een heerlijke afwisseling van smaken in huis. lees verder »
 • Douwe Egberts Ice Coffee

  Tijdens een warme zomerdag kun je een lekkere verfrissing goed gebruiken. Douwe Egberts heeft daarom twee heerlijke ijskoffies ontwikkeld die helpen je alertheid en concentratie te verhogen en zorgen voor verkoeling op het heetste moment van de dag!  Ice Cappuccino De Ice Cappuccino is een heerlijke ijskoffie bereid met verse melk en 100% arabica koffie.  lees verder »
 • Medewerkers Informatie Avond

  Vrijdagavond 30 juni vond de jaarlijkse medewerkers informatieavond plaats bij Van Zelst. Deze avond stond volledig in het teken van trends op het gebied van koffie & horeca. Een heerlijke maaltijd van de zelfgebouwde bbq van Tommy's Bbq en sapjes van de Fruit Cocktail, een interessante presentatie van trendwatcher Arjan de Boer van Foodservice Network, afgesloten met de presentatie van Maa lees verder »
 • Warsteiner Presenteert: Kaltenberg Ritterbock

  Het legendarische Ritterbock met zijn 9,0% is een smakelijk en perfect gebalanceerde tripel bock. Warsteiner gaat dit bier invoeren op basis van voorverkoop. Het zal verkrijgbaar zijn in 30 liter fust en in statiegeld kratten (24 x 33 cl). Er zullen ook glazen beschikbaar komen. Bent u geïnteresseerd in dit bijzondere Bock bier dan kunt u dit via onderstaand formulier kenbaar maken. Wij neme lees verder »
 • Espressobonen Launch Event Nescafé

  Op een sfeervolle locatie in het teken van duurzaamheid organiseerde Nescafé het Espressobonen Launch Event. Van een sessie met top barista Ola Persson, interactieve presentaties, tot echte latte art portretten. Binnenkort meer over de espressobonen van Nescafé, dus blijf ons volgen! lees verder »
 • Bruin water uit de kraan

  Door de aanhoudende warmte wordt veel meer kraanwater gebruikt dan normaal. Dat kan tot een lagere waterdruk leiden, maar ook tot bruin water uit de kraan, zo waarschuwen verschillende waterbedrijven. Door een lagere waterdruk komen er roestdeeltjes vrij en dat kan het water bruin kleuren. Het is niet schadelijk voor de gezondheid. Wanneer je het water laat lopen, zal het uiteindelijk we lees verder »
 • Verhuizing vestiging Sassenheim

  Van Zelst, vestiging Sassenheim, gaat verhuizen naar een nieuwe locatie. Op onze huidige locatie zijn wij uit ons jasje gegroeid. We betrekken deze zomer de Hub van Doorneweg 10 in Sassenheim, één straat van ons huidige pand. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.  lees verder »
 • 25e Editie Van Zelst Brabants Open Kampioenschap Rolstoeltennis

  Aankomend weekend (9 t/m 11 juni) vindt het 25e Van Zelst Brabants Open Rolstoeltennis Kampioenschap plaats. 55 deelnemers zullen strijden om de titel ''Brabants Open'' Kampioen(e). Maarten van Zelst zal samen met Wethouder van Buiter van Gemeente Valkenswaard de prijsuitreiking verzorgen. Het toernooi vindt plaats bij Health & Sports Club Valkencourt - Pastoor Heerkensdreef - Valken lees verder »
 • Gewijzigde openingstijden Pinksteren

  Op maandag 5 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren. Als u standaard op maandag geleverd krijgt wijzigt uw leverdag. Mocht u hier vragen over hebben neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.   lees verder »
 • Fairtrade week bij Van Zelst

  Van 6 t/m 14 mei is het Max Havelaar Fairtrade week. Tijdens deze landelijke campagneweek wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Tijdens de Fairtrade week heeft Van Zelst verschillende fairtrade acties. Een overzicht van onze acties vind je terug in onze nieuwsbrief en op onze webpagina met aanbiedingen. lees verder »
 • Is het verstandig om minder koffie te drinken?

  Marianne Geleijnse, hoogleraar Voeding en Hart- en vaatziekten aan de Wageningen Universiteit, schiet in de lach bij het aanhoren van alle koffiefabels op internet. 'Om het eerste misverstand maar meteen uit de weg te ruimen: koffie droogt je lijf niet uit', lees verder »
 • Wijzigingen levertijden i.v.m. Koningsdag 2017

  Op donderdag 27 april zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag. Als u standaard op donderdag geleverd krijgt wijzigt uw leverdag. Mocht u hier vragen over hebben neem dan contact op met uw dichtsbijzijnde vestiging.  Heeft u een spoedbestelling voor donderdag 27 april? Neem dan contact op met uw lees verder »
 • Secretaresse Dag

  Volgende week dinsdag (18 april) is het nationale 'Secretaresse Dag' We hebben een selectie gemaakt uit ons assortiment, hiermee tovert u gegarandeerd een glimlach op het gezicht van uw secretaresse! lees verder »
 • Openingstijden Goede Vrijdag, Pasen en Koningsdag

  Op Goede Vrijdag zijn alle vestigingen van Van Zelst volgens de reguliere openingstijden geopend. Eerste & Tweede Paasdag (17 april) zijn onze vestigingen gesloten. Spoedbestellingen en -reparaties worden uiteraard wel verzorgd. Een bestelling nodig voor Pasen? Bestel deze zo snel mogelijk.  Op Koningsdag (27 april) zijn onze vestigingen gesloten. Spoedbestellingen en -repar lees verder »
 • Trendtour door Amsterdam

  Lantmännen Unibake Nederland heeft Van Zelst samen met de andere HFG-leden meegenomen op een inspirerende rondreis door Amsterdam. Deze trendtour voerde langs diverse hotspots die zich onderscheiden door de creatieve en bijzondere manier waarop zij met eten omgaan en hoe zij inspelen op de belangrijkste foodtrends van dit moment. We zage lees verder »
 • Kopje koffie favoriete manier om te socializen op de werkvloer

  In de sociale interactie op kantoor speelt koffie tegenwoordig een cruciale rol. Het loopje naar het koffie apparaat is een belangrijke sociale gelegenheid: Van alle medewerkers haalt 59% als ze voor zichzelf koffie halen ook direct een kopje koffie voor collega’s. Wanneer gekeken wordt naar de verdeling mannen en vrouwen blijkt dat mannen minder vaak koffie voor hun collega’s halen dan v lees verder »
 • Theeworkshop bij Douwe Egberts

  Een bijzonder leerzame dag voor het Van Zelst verkoopteam. Zij kregen een interessante theeworkshop bij Douwe Egberts en een rondleiding door het Douwe Egberts Heritage Center.  Theeworkshop Tijdens de theeworkshop kwam de ontwikkeling van thee uitgebreid aan bod. Er werd ook stilgestaan bij de laatste trends op theegebied. Een van die trends is 'Slow Tea' waarbij de extra lan lees verder »
 • Volkswagen Crafter op zonne-energie

  Vandaag hebben we onze nieuwe Volkswagen Crafter gekoeld op zonne-energie verwelkomt. Het is de tweede wagen op zonne-energie binnen het wagenpark van Van Zelst.  Op het Volkswagen-chassis heeft Carrosseriefabriek Harderwijk een Solar-concept gebouwd. Op het dak is een schakeling aan High Efficiency zonnepanelen geplaatst die in staat zijn om geheel onafhankelijk de koel-/vriesinstallat lees verder »
 • Borgesius introduceert nieuw lid Bake-it familie

  Zondag 5 en maandag 6 maart gaat de zesde editie van de Bakkersvak van start. Van Zelst zal beide dagen aanwezig zijn in de stand van Borgesius. Wij zien u graag op stand B1009 waar Borgesius een nieuw lid van de Bake-it familie introduceert. Naast Bake-it Easy en Bake-it Classic is er een nieuwe lijn: de Bake-it Authentic. Dit zijn diepgevroren deegstukken om elk moment van de dag brood te k lees verder »
 • Hoppe introduceert een nieuwe kijk op lekker

  Hoppe introduceert 'Natuurlijk Lekker', een heerlijk en verantwoord koekje wat een nieuwe kijk geeft op lekker. De koekjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals 100% lees verder »
 • Koning Winter in aantocht

  We genoten óf ergerde ons aan de sneeuw en ijzel afgelopen zaterdag. Zondagochtend was de witte laag alweer verdwenen, maar mogelijk niet voor lang. Donderdag wordt opnieuw winter weer verwacht.  U gaat goed voorbereid deze koude dagen in met de winterproducten van Van Zelst. Want wat is er nu lekkerder dan een warme kop chocomel, glühwein of winterbiertje wanneer het buiten sneeuwt lees verder »
 • Openingstijden tijdens de feestdagen

  Alle medewerkers van Van Zelst wensen u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Wij danken u hartelijk voor het gestelde vertrouwen in onze organisatie en wij wensen u een suc lees verder »
 • Warsteiner Winter Seizoensbier is verkrijgbaar

  Het Warsteiner Winter seizoensbier is weer verkrijgbaar. Het seizoensbier kent zijn oorsprong in een oude bierstijl. Munchener biertype Warsteiner Winter is een namelijk een Münchener biertype. De afkomst van Münchener is niet moeilijk te raden. In 1839 kwam de Münchener brouwer Gabriël Sedlmayr met een revolutionair bier op de markt. Dit bier, ook wel Beierse Bier genoemd lees verder »
 • Bulungi kookt duurzaam dankzij Van Zelst

  Sinds een aantal maanden wordt er in Merette’s House duurzaam gekookt. Er staat een efficiënte ‘Cookstove’ die met veel minder houtskool een stuk goedkoper is in gebruik dan de 'ouderwetse' kookvuurtjes. Bijkomend voordeel is dat bij het koken op deze oven veel minder schadelijke stoffen vrijkomen, waardoor de kans op COPD en longkanker flink is verminderd. lees verder »
 • Kerstborrel assortiment

  Voor uw Kerstborrel kunt u perfect bij Van Zelst terecht. We hebben uit ons assortiment met 6000+ artikelen een lijst gemaakt met artikelen die u voor de Kerstborrel zou kunnen bestellen.  Bezorgen Kerstborrel assortiment Als u het Kerstborrel assortiment op specifieke dagen/tijden geleverd wilt hebben kunt u dat aangeven in uw bestelling. We houden zoveel mogelijk rekening met lees verder »
 • De Van Zelst Bureau Kalender 2017 is verkrijgbaar

  De Van Zelst bureau kalender 2017 is binnengekomen en deze is weer gratis beschikbaar voor al onze klanten. U kunt de bureau kalender op deze manieren verkrijgen: Uw chauffeur heeft meestal een doos met deze kalenders in zijn wagen staan en kan ze bij u achterlaten. U kunt de kalender bestellen met artikelnummer lees verder »
 • For hunger solutions

  De Climate Neutral Group uit Utrecht laat ondernemingen wereldwijd hun uitstoot, waaronder zakelijke reizen, compenseren door CO2-credits te kopen in duurzame projecten. Zo proberen ze klimaatverandering tegen te gaan. Zakenreis ging met een groep bedrijven mee naar Oeganda om de werking van nabij te bekijken. Naomi Awor drijft een piepklein eettentje met twee tafels aan de oever van h lees verder »

1-30 van 78

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3