De nieuwe webshop

Sinds 2010 kunnen zakelijke klanten uit ons gehele assortiment bestellen via de oude bestelportal. Na 6 jaar trouwe dienst hebben we de bestelportal vervangen door een webshop in deze website.

Onze doelstelling voor de webshop is de klanten een self-service portal bieden waar ze eenvoudig 24 uur per dag, altijd en overal kunnen bestellen, informatie op kunnen vragen, documenten kunnen downloaden en historie kunnen inzien.

De oude bestelportal gaat uit de lucht en onze klanten kunnen met hetzelfde e-mail adres als gebruikt wordt voor de bestelportal inloggen in de nieuwe webshop. Om in te loggen kunt u hier een nieuw wachtwoord aanvragen.

UPDATE 11 januari 2017: De oude bestelportal gaat deze week uit de lucht, u kunt alleen nog bestellen via de nieuwe webshop. Als u vragen heeft over de nieuwe webshop, bekijk dan de handleiding of bel ons. We helpen u graag verder.

Van Zelst is Totaalleverancier voor Werk en Horeca. Wij leveren food, dranken, non-food, vers, automaten en technische service aan bedrijven, kantoren, verenigingen, Horeca en instellingen. Als u zakelijke klant bij ons wilt worden en inzicht wilt hebben in onze prijzen en service, vraag dan een vrijblijvend bezoek van onze verkoopadviseur of een offerte aan, u krijgt dan een prijsopgave op maat en u kunt aansluitend gebruik maken van onze nieuwe webshop.

Geef uw reactie