Van Zelst Automaten Banner

Melange d'Or Futuro Verde Espresso 1kg. 100% dz

Prijs op aanvraag


Melange d'Or Futuro Verde Espressobonen, een gecertificeerd 100% duurzame en 100% CO2-neutrale koffie.
Uniek in zijn soort want zelfs de CO2-uitstoot van de eindgebruiker is gecompenseerd. Deze koffie moet op het verlanglijstje staan van elke organisatie die duurzaamheid voorop heeft staan.

Bestel direct of vraag een offerte aan


De Melange d'Or Futuro Verde espressobonen zijn uniek in hun soort. Ze zijn 100% duurzaam en 100% klimaatneutraal gecertificeerd .

Waar duurzame koffier richt zich vooral op sociaal maatschappelijke, economische en milieu aspecten van de koffiehandel, richt klimaatneutrale koffie zich op het neutraliseren van de negatieve CO2-impact op ons klimaat.

100% Duurzaam

De ruwe koffiebonen die gebruikt worden om deze koffieblend te maken komen allemaal van duurzaam gecertificeerde koffieplantages. Deze koffieplantages en -cooperaties zijn gecertificeerd volgens internationale richtlijnen voor duurzame koffieproductie. De koffieblend bestaat uit bonen die Rainforest Alliance, UTZ Certified, Fairtrade of Max Havelaar gecertificeerd zijn.

100% Klimaatneutraal

Een duurzame koffie heeft nog steeds CO2-uitstoot. Deze CO2-uitstoot ontstaat tijdens het branden, transporten, verpakken, opslaan en het zetten en drinken van koffie. Bij een gangbare CO2-vrije koffie is door de fabrikant zijn aandeel aan CO2-uitstoot gecompenseerd met C02-besparende maatregelen.

Unieke 100% CO2-neutrale koffie

De Melange d' Or Futuro Verde koffiebonen zijn uniek in hun soort omdat de C02-uitstoot van de hele keten is gecompenseerd. In de hele keten betekent: van koffieboon tot koffiekopje. Als uw organisatie de CO2-uitstoot van de totale koffieconsumptie wil reduceren volstaat het inkopen van de Melange d'Or Futuro Verde. Het eigen aandeel hoeft dan niet meer gecompenseerd te worden, wat bij u als eindgebruiker soms op kan lopen tot wel 65% van de totale CO2-uitstoot.

Voor meer informatie zie www. co2neutralekoffie.com

Natuurlijk is de smaak van onze Futuro Verde koffie ook heel belangrijk. Deze hoog kwalitatieve espressokoffie geeft een mooie krachtige kop koffie of kopje espresso met een breed pallet aan smaken. De smaak kenmerkt zich door zachte karameltonen, de delicate frisheid van rode bessen en een afdronk waarin nuances van pure chocolade en hazelnoten te herkennen zijn.
Product Naam Melange d'Or Futuro Verde Espresso 1kg. 100% dz
Art.nr. 1390026
Eenheid DOOS4
Merk Melange d'Or
Soort Espresso- en koffiebonen
Keurmerk 100% duurzaam, 100% Klimaatneutraal, CO2-neutraal
Speciaal kenmerk Huismerk
Opslag locatie Kamertemperatuur
Meer informatie