Cup-a-Soup Drinkbouillon Kruidige Kip 26x175ml.

Cup-a-Soup Drinkbouillon Kruidige Kip.

Prijs op aanvraag

  • 365 dagen per jaar bereikbaar
  • Al 45 jaar totaalleverancier voor werk en horeca
  • Klimaatneutraal
Meer informatie

Heb je zin in een lekker soepje? Of heb je een drukke dag en zin in een snack om weer scherp en alert door te kunnen? Dan zit je bij Cup-a-Soup altijd goed!
Zo ook met Cup-a-Soup Drinkbouillon Kruidige Kip: een snelle, hartige opkikker die je weer energie geeft om door te gaan!

In een verpakking Cup-a-Soup Drinkbouillon Kruidige Kip zitten 26 heerlijke zakjes Cup-a-Soup.
Een zakje van deze heerlijke Cup-a-Soup Drinkbouillon Kruidige Kip bevat 41 calorieën per mok.

Zoals je van ons gewend bent, besteden wij veel zorg en aandacht aan ons recept en gebruiken wij alleen de beste ingrediënten om de goede smaak te waarborgen. Daarnaast bevat deze Cup-a-Soup Drinkbouillon Kruidige Kip geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen.

Bereiding
De Cup-a-Soup Drinkbouillon Kruidige Kip is eenvoudig en snel te bereiden: doe de inhoud van het zakje in jouw favoriete mok en giet er 175 ml kokend water bij. Daarna eventjes roeren, 1 minuutje wachten en klaar, eet smakelijk!

Zo bereid je binnen een handomdraai een heerlijke mok soep. Thuis, op kantoor of waar je ook bent, Cup-a-Soup is altijd een heerlijk hartig tussendoortje. Lekker, makkelijk en snel! Cup-a-Soup: dat zouden meer mensen moeten doen!

 

Kenmerken
Product Naam Cup-a-Soup Drinkbouillon Kruidige Kip 26x175ml.
Art.nr. 1780041
Eenheid DOOS
Merk Cup-a-Soup
Opslag locatie Kamertemperatuur
Allergenen Opvragen
Meer informatie