Cup-a-Soup Drinkbouillon Rundvlees 26x175ml.

Prijs op aanvraag

  • 365 dagen per jaar bereikbaar
  • Al 45 jaar totaalleverancier voor werk en horeca
  • Klimaatneutraal
Meer informatie

Heb je zin in een lekker soepje? Of heb je een drukke dag en zin in een hartige snack om weer scherp en alert door te kunnen? Dan zit je bij Cup-a-Soup altijd goed!
Zo ook met Cup-a-Soup Drinkbouillon Rundvlees: een snelle, hartige opkikker die je weer energie geeft om door te gaan! Dit is een krachtige drinkbouillon met de smaak van rundvlees.

- In een verpakking Cup-a-Soup Drinkbouillon Rundvlees zitten 26 heerlijke zakjes Cup-a-Soup.
- Een zakje van deze heerlijke Cup-a-Soup Drinkbouillon Rundvlees bevat 9 calorieën per mok.

Zoals je van ons gewend bent, besteden wij veel zorg en aandacht aan ons recept en gebruiken wij alleen de beste ingrediënten om de goede smaak te waarborgen. Daarnaast bevat deze Cup-a-Soup Drinkbouillon Rundvlees geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen.

Bereiding
De Cup-a-Soup Drinkbouillon Rundvlees is eenvoudig en snel te bereiden: doe de inhoud van het zakje in jouw favoriete mok en giet er 175 ml kokend water bij. Daarna eventjes roeren, 1 minuutje wachten en klaar, eet smakelijk! Zo bereid je binnen een handomdraai een heerlijke mok soep.

Thuis, op kantoor of waar je ook bent, Cup-a-Soup is altijd een heerlijk hartig tussendoortje. Lekker, makkelijk en snel! Cup-a-Soup: dat zouden meer mensen moeten doen!

Kenmerken
Product Naam Cup-a-Soup Drinkbouillon Rundvlees 26x175ml.
Art.nr. 1780043
Eenheid DOOS
Merk Cup-a-Soup
Opslag locatie Kamertemperatuur
Allergenen Opvragen
Meer informatie