Melange d'Or Novara Espresso

Normale prijs € 4.421,00 Aanbiedingsprijs € 3.095,00
De Melange d'Or Novara Espresso is een elegante volautomatische machine met een moderne uitstraling. Deze koffieautomaat biedt een ruime keuze koffievariaties gemaakt van verse koffiebonen. Een multimedia scherm maakt van uw koffiehoek de socialmedia hoek.

Tijdens de Melange d’Or Espresso Actie is de 'Melange d’Or Novara Espresso verkrijgbaar van €4.421,- voor €3.095,-. U kunt deze machine ook huren, u betaalt dan in plaats van €80,- nu €56,-. U krijgt dus 30% korting.

Klik hier voor de actie en voorwaarden.

Bestel direct of vraag een offerte aan


  • De Melange d'Or espresso is een elegante volautomatische machine met een moderne uitstraling. Deze serie automaten biedt een ruime keuze koffievariaties, allemaal bereid met verse bonen.
Eenvoudig in bediening
  • Ondanks het grote aantal keuzemogelijkheden is deze serie koffiemachines eenvoudig te bedienen door de gekleurde LED-verlichte keuzetoetsen. De automaten zijn zeer gebruiksvriendelijk en door de gladde afwerking eenvoudig schoon te maken.
Grote productcontainers
  • De grote ingredi?ntcontainers in combinatie met het bekermechanisme van ongeveer 700 bekers geven deze automaten een hoge capaciteit. Zodat bijvulmomenten tot een minimum beperkt worden.
EIGENSCHAPPEN
  • De grote ingrediëntcontainers in combinatie met het bekermechanisme van ongeveer 700 bekers geven deze serie automaten een hoge capaciteit. Zodat bijvulmomenten tot een minimum beperkt worden.
  • Optioneel kan er een mediascreen geplaatst worden dat filmpjes en/of fotoÆs toont.
  • Om het echt compleet te maken kan er een koeler in de onderkast geplaatst worden voor een glaasje koud water naast de koffie of espresso.Samengevat een serie luxe espressso volautomaten. Gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud.
Volautomatische bonenmachine
Art.nr. 8100500
Meertalig display Ja
Aantal canisters 6 canisters
Aantal gebruikers tot 50 gebruikers
Lekbaksensor Ja
Merk Melange d'Or
Staat Nieuw
Spaarstand Ja
Spoelprogramma Ja
Afmetingen (hoogte x breedte x diepte in cm) 183 cm hoog x 60 cm breed x 65 cm diep
Gewicht 180 kg
Aansluitwaarde 230V; 50 Hz; 1,6 kW
Bekersensor Ja
Betaalsysteem Muntwissel systeem
Meer informatie

Downloads

Brochure Download file (PDF)
Leaflets Download file (PDF)
Downloads

Gerelateerde blogs