Melange d'Or Espresso

U ontvangt tot eind april 30% korting op geselecteerde Melange d'Or espresso machines. Deze lijn biedt een breed scala aan verschillende espressomachines. Er is voor iedere locatie een geschikte automaat. De automaten kenmerken zich door een mooi design en zijn van hoge kwaliteit. 

Technische Service

Met het Technische Service Contract worden de kosten voor reparatie, onderhoud, jaarlijkse wisseling van de waterfilter en voorrijkosten afgedekt. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen. 

Waarom een machine bestellen bij Van Zelst: 

  1. Van Zelst Automaten heeft meer dan 40 jaar ervaring in het perfect verzorgen van de koffievoorziening bij kleine, middelgrote en grote bedrijven in Nederland (en België).
  2. We hebben meer dan 6000 food en non-food artikelen in ons assortiment waarmee we bedrijven, instellingen, horeca en verenigingen voorzien van alle facilitaire benodigdheden.
  3. We bezorgen altijd zonder bezorgkosten in heel Nederland.
  4. We zijn een familiebedrijf met een luisterend oor.

Hoe bestel ik deze aanbieding?

Klik op één van de onderstaande koffiemachines om een offerte op te vragen. U kunt ook een afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs.

Duur van de actie

Deze actie loopt tot 30 april 2018, prijzen zijn exclusief btw en installatiepakket. Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing en geldt een afname op ingrediënten.