Agenda

Hier ziet u een overzicht van onze agenda met de aankomende evenementen, beurzen en activiteiten.
 • Facilitair Beurs 2016

  Facilitair Beurs 2016 Editie 2016 van vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vindt woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 januari plaats in de Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch. Facilitair & Gebouwbeheer is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire en gebouwbeheer sector. De vakbeurs biedt u allereerst een zeer breed scala aan producten en lees verder »
 • Promotiedagen Noord Nederland

  Promotiedagen Noord Nederland De 29e editie van de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland wordt gehouden op 3 en 4 november 2015. De beurs heeft zich in de afgelopen jaren een vaste plek in de agenda van de Noord-Nederlandse ondernemer weten te verwerven. Ondanks alle mogelijke vormen van elektronisch zakendoen, blijft persoonlijk contact hét middel om een duu lees verder »
 • Gesloten met Pinksteren

  In verband met  2e Pinksterdag zijn wij op maandag 25 mei gesloten. Geef uw bestelling dus tijdig door! lees verder »
 • Horeca & Food Inspiratie Dagen Venray

  Horeca & Food Inspiratie Dagen Venray Van 17 t/m 19 maart 2014 presenteren wij ons Food en Automaten assortiment op de Horeca Food Inspiratie dagen in de evenementen-hal in Venray. Deze vakbeurs springt in op de groeiende vraag naar streek en fine food producten, party catering en de toenemende behoefte aan producten voor consumenten met allergieën of vegetarische, halal o lees verder »

4 Artikel(en)