Digitaal ondernemen, wel zo gemakkelijk

Wist u dat uw bestellingen bij Van Zelst volledig digitaal verwerkt kunnen worden?

  1. Bestellen via onze webshop 24 uur per dag.
  2. Digitaal ontvangen van facturen.
  3. Automatische incasso van betalingen.

Digitale orderverwerking heeft veel voordelen. Het zorgt voor snelle orderverwerking en vermindert de kans op fouten. Daarnaast ondersteunt het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) door de besparing op papier en energie.

Uw gegevens

Digitaal bestellen

  • Vul a.u.b. het gewenste e-mail adres dat we gebruiken als inlognaam en voor bevestigingse-mails. Als u hetzelfde e-mail adres wilt als hierboven kunt u dit veld leeglaten.

Facturen digitaal ontvangen

  • Vul a.u.b. het gewenste e-mail adres in waarop u PDF facturen wilt ontvangen. Als u hetzelfde e-mail adres wilt als hierboven kunt u dit veld leeglaten.

Automatische incasso

  • Hierbij verklaren wij tot wederopzegging machtiging te geven aan Van Zelst Automaten BV, Looyenbeemd 1 te Eindhoven, om bedragen te incasseren ter zake geleverde goederen en diensten vanaf onderstaande ingangsdatum.
  • Wij sturen een bevestiging van de automatische incasso naar bovenstaand e-mail adres die u ondertekend kunt retourneren per e-mail, fax of post. Voor aanvullende informatie over automatische incasso verwijzen wij u naar www.incassomachtigingen.nl. Het opzeggen van de incasso kunt u doen met een opzeggingsbrief.

* Verplichte velden