Waarom kiest u Van Zelst als uw koffieleverancier?

GRATIS GECONDITIONEERDE LEVERING
Van Zelst bezorgt met geconditioneerd vervoer. Wij leveren alle bestellingen, zowel groot als klein, in heel Nederland zonder bezorgkosten. 

ERKEND DEALER van o.a. Douwe Egberts en Nescafé
Van Zelst is partner van gerenommeerde fabrikanten. Hierdoor zorgen we voor de beste automaten, producten, toebehoren en service, zodat u een optimale kwaliteit en rendement uit uw automaatvoorziening kunt halen.

UITSTEKENDE SERVICE
Wij leveren uw bestelling met geconditioneerd vervoer in heel Nederland. Ook begrijpen wij hoe belangrijk het is dat uw automaten 24 uur per dag gebruiksklaar zijn en uw altijd voldoende producten op voorraad hebt. Onze landelijke technische dienst en bezorgdienst staan 7 dagen per week voor u klaar.  Dat hoort bij de service die u van Van Zelst Totaalleverancier voor werk en horeca kunt verwachten.

BEWUSTE KEUZES Familiebedrijf met MVO certificaat
Van Zelst zet zich actief in voor mensen, onze maatschappij en onze natuurlijke omgeving. Dit doen we onder meer door kansen te bieden aan kansarmen, door duurzaam om te gaan met energie en gebruiksmiddelen en door steeds weer nieuwe besparingen te realiseren. Maar ook door MVO producten op te nemen en deze pro-actief aan te bieden. Elk jaar evalueren we opnieuw op welke gebieden we een positief verschil kunnen maken.

LANDELIJKE DEKKING 5 vestigingen in Nederland
We hebben vijf vestigingen in Nederland. Hierdoor hebben we landelijke dekking, heeft u altijd contact met iemand uit uw eigen regio en kan er snel gehandeld worden. We hebben vestigingen in Eindhoven, Roosendaal, Sassenheim, Tiel en Assen.

FAMILIEBEDRIJF met betrokken personeel
Van Zelst is een familiebedrijf met een helder besef voor normen en waarden. Al vier decennia is respect voor menselijke relaties bepalend voor onze manier van zaken doen.

TOTAALLEVERANCIER
Van Zelst is totaalleverancier. Dat wil zeggen dat u naast alle ingrediënten, toebehoren en service voor uw automaat ook de keuze heeft uit ons complete groothandelsassortiment dranken, food en non-food en vers. Van dagverse en tot koffie gerelateerde producten. U kunt alles in één keer bestellen. Alles wordt gezamenlijk geleverd en op 1 factuur.

TECHNISCHE DIENST
Van Zelst heeft haar eigen technische dienst. Dat betekent dat we altijd snel en adequaat de problemen aan uw automaat kunnen oplossen.

SHOWROOMS
In onze showrooms in Eindhoven en Tiel vindt u de automaten van onze grootste leveranciers. U kunt ten allen tijden binnenstappen in de showrooms. Als u interesse heeft in een automaat krijgt u direct advies op maat. U kunt natuurlijk ook binnenstappen als u nieuwsgierig bent naar ons aanbod en om te genieten van lekkere kop koffie.

Onze showroom is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 16:30.