Nieuws

Bekijk hier al onze nieuwsberichten. Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons dan via LinkedIn, Facebook en Twitter of meld u aan voor onze nieuwsbrief op deze pagina.
 • Klimaatneutrale koffie breekt door

  Klimaatneutrale producten zitten flink in de lift. In 2017 brak klimaatneutrale koffie door in het supermarktschap: het aandeel ‘klimaatneutraal’ steeg boven de 5% van de totale Nederlandse koffiemarkt. Na fairtrade, biologisch en UTZ blijkt klimaatneutraal voor koffiebedrijven de logische ‘next step’ naar een 100% duurzaam product. De koffie is herkenbaar aan het label Klimaatneutraal Geg lees verder »
 • Carnaval Geopend

  Al onze vestigingen zijn met Carnaval geopend volgens de reguliere openingstijden.  Wij wensen iedereen fijne dagen!  lees verder »
 • Nieuw: Fuze Tea

  Fuze Tea. Dankzij de onverwachte smaak van thee-extracten, fruit en kruiden-extracten, laat Fuze Tea je heel intens genieten van een momentje voor jezelf. lees verder »
 • O2Life trots partner van Made Blue

  O2Life vindt het heel belangrijk dat iedereen genoeg te drinken heeft. In Nederland, maar ook op plekken waar dat niet vanzelfsprekend is. Om deze reden is O2Life een samenwerking aangegaan met Made Blue. Made Blue Made Blue zorgt met haar partners voor schoon drinkwater in derde wereldlanden. Vanaf 1 januari doneert O2Life per fles een bedrag lees verder »
 • Openingstijden Kerst & Nieuwjaar

  Alle medewerkers van Van Zelst wensen u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Wij danken u hartelijk voor het gestelde vertrouwen in onze organisatie en wij wensen u een succesvol 20 lees verder »
 • Hercertificering PSO trede 3

  Met trots kunnen wij melden dat wij onze hercertificering hebben behaald voor het PSO-keurmerk.  Van Zelst Automaten heeft laten zien dat de organisatie structureel werk maakt van sociaal ondernemen en zichtbaar haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt.  lees verder »
 • Twist & Drink nu te koop bij Van Zelst

  Het unieke concept van het befaamde Oostenrijkse merk Twist & Drink is nu te koop bij Van Zelst. Dit drankje met gekleurde retro fles valt in de smaak bij kinde lees verder »
 • Het is weer Fairtrade week!

  Van 28 oktober t/m 5 november is het Max Havelaar Fairtrade week - najaarseditie. Tijdens deze landelijke campagneweek wordt het belang van eerlijke h lees verder »
 • Warsteiner Winter Speciale Editie

  Het Warsteiner Winter seizoensbier is weer verkrijgbaar. Met dit seizoensbier maken de brouwers van Warsteiner het verschil tijdens de sfeervolle wintermaanden. In lees verder »
 • Melange d’Or ontwikkelt Biologisch Assortiment

  De biologische producten van Melange d’Or gaan uit van de kracht van de natuur. Het zijn pure producten waarbij geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt zijn. Dieren h lees verder »
 • Warsteiner Presenteert: Kaltenberg Ritterbock

  Het legendarische Ritterbock met zijn 9,0% is een smakelijk en perfect gebalanceerde tripel bock. Het is verkrijgbaar in een 30 liter fust en in statiegeld kratten (24 x 33 cl).  Vastentijd in Beieren Over de herkomst van bockbier doen verschillende verhalen de ronde. Het meest aannemelijk is de verklaring dat bockbier oorspronkelijk uit de Duitse stad Einbeck ko lees verder »
 • Feestelijk Jubileumcongres 15 jaar Climate Neutral Group

  Gisteren vond het feestelijke jubileumcongres 15 jaar – Climate Neutral Group plaats waarbij Van Zelst aanwezig was. Van Zelst werkt samen met de Climate Neutral Group om zowel onze organisatie als producten klimaatneutraal te maken. De Climate Neutral Group heeft veel kennis en ervaring op het gebied lees verder »
 • Maarten van Zelst over vergroening in MT.nl

  Waarom familiebedrijven als Terberg Leasing en Van Zelst bezig zijn met vergroening Familiebedrijven hebben zich altijd al bekommerd om volgende generaties. Logisch daarom dat opvallend veel van deze bedrijven extra stappen zetten naar een meer duurzaam karakter. Dat vergroening een actueel thema is binnen familiebedrijven, bleek een lees verder »
 • Melange d'Or Single Origins

  Melange d’Or is op zoek gegaan naar Single Origins met een unieke smaak en onderscheidende eigenschappen. Onze zoektocht heeft ons naar specifieke streken in Costa Rica, Colombia en Sumatra gebracht waar wij een drietal mooie en kwalitatieve Single Origins geselecteerd hebben. lees verder »
 • De succesformule Bakkers Trots

  Koop nu uw favoriete ‘Bakkers Trots’ smaak en verras uw klanten met een heerlijk koekje. Met smaken variërend tussen Citrus, Blueberry -cheesecake, Karamel Zeezout en Appel Kaneel heeft Hoppe met de nieuw lijn Bakkers Trots een heerlijke afwisseling van smaken in huis. lees verder »
 • Douwe Egberts Ice Coffee

  Tijdens een warme zomerdag kun je een lekkere verfrissing goed gebruiken. Douwe Egberts heeft daarom twee heerlijke ijskoffies ontwikkeld die helpen je alertheid en concentratie te verhogen en zorgen voor verkoeling op het heetste moment van de dag!  Ice Cappuccino De Ice Cappuccino is een heerlijke ijskoffie bereid met verse melk en 100% arabica koffie.  lees verder »
 • Medewerkers Informatie Avond

  Vrijdagavond 30 juni vond de jaarlijkse medewerkers informatieavond plaats bij Van Zelst. Deze avond stond volledig in het teken van trends op het gebied van koffie & horeca. Een heerlijke maaltijd van de zelfgebouwde bbq van Tommy's Bbq en sapjes van de Fruit Cocktail, een interessante presentatie van trendwatcher Arjan de Boer van Foodservice Network, afgesloten met de presentatie van Maa lees verder »
 • Espressobonen Launch Event Nescafé

  Op een sfeervolle locatie in het teken van duurzaamheid organiseerde Nescafé het Espressobonen Launch Event. Van een sessie met top barista Ola Persson, interactieve presentaties, tot echte latte art portretten. Binnenkort meer over de espressobonen van Nescafé, dus blijf ons volgen! lees verder »
 • Bruin water uit de kraan

  Door de aanhoudende warmte wordt veel meer kraanwater gebruikt dan normaal. Dat kan tot een lagere waterdruk leiden, maar ook tot bruin water uit de kraan, zo waarschuwen verschillende waterbedrijven. Door een lagere waterdruk komen er roestdeeltjes vrij en dat kan het water bruin kleuren. Het is niet schadelijk voor de gezondheid. Wanneer je het water laat lopen, zal het uiteindelijk we lees verder »
 • Verhuizing vestiging Sassenheim

  Van Zelst, vestiging Sassenheim, gaat verhuizen naar een nieuwe locatie. Op onze huidige locatie zijn wij uit ons jasje gegroeid. We betrekken deze zomer de Hub van Doorneweg 10 in Sassenheim, één straat van ons huidige pand. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.  lees verder »
 • 25e Editie Van Zelst Brabants Open Kampioenschap Rolstoeltennis

  Aankomend weekend (9 t/m 11 juni) vindt het 25e Van Zelst Brabants Open Rolstoeltennis Kampioenschap plaats. 55 deelnemers zullen strijden om de titel ''Brabants Open'' Kampioen(e). Maarten van Zelst zal samen met Wethouder van Buiter van Gemeente Valkenswaard de prijsuitreiking verzorgen. Het toernooi vindt plaats bij Health & Sports Club Valkencourt - Pastoor Heerkensdreef - Valken lees verder »
 • Gewijzigde openingstijden Pinksteren

  Op maandag 5 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren. Als u standaard op maandag geleverd krijgt wijzigt uw leverdag. Mocht u hier vragen over hebben neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.   lees verder »
 • Fairtrade week bij Van Zelst

  Van 6 t/m 14 mei is het Max Havelaar Fairtrade week. Tijdens deze landelijke campagneweek wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht. Tijdens de Fairtrade week heeft Van Zelst verschillende fairtrade acties. Een overzicht van onze acties vind je terug in onze nieuwsbrief en op onze webpagina met aanbiedingen. lees verder »
 • Is het verstandig om minder koffie te drinken?

  Marianne Geleijnse, hoogleraar Voeding en Hart- en vaatziekten aan de Wageningen Universiteit, schiet in de lach bij het aanhoren van alle koffiefabels op internet. 'Om het eerste misverstand maar meteen uit de weg te ruimen: koffie droogt je lijf niet uit', lees verder »
 • Wijzigingen levertijden i.v.m. Koningsdag 2017

  Op donderdag 27 april zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag. Als u standaard op donderdag geleverd krijgt wijzigt uw leverdag. Mocht u hier vragen over hebben neem dan contact op met uw dichtsbijzijnde vestiging.  Heeft u een spoedbestelling voor donderdag 27 april? Neem dan contact op met uw lees verder »
 • Secretaresse Dag

  Volgende week dinsdag (18 april) is het nationale 'Secretaresse Dag' We hebben een selectie gemaakt uit ons assortiment, hiermee tovert u gegarandeerd een glimlach op het gezicht van uw secretaresse! lees verder »
 • Openingstijden Goede Vrijdag, Pasen en Koningsdag

  Op Goede Vrijdag zijn alle vestigingen van Van Zelst volgens de reguliere openingstijden geopend. Eerste & Tweede Paasdag (17 april) zijn onze vestigingen gesloten. Spoedbestellingen en -reparaties worden uiteraard wel verzorgd. Een bestelling nodig voor Pasen? Bestel deze zo snel mogelijk.  Op Koningsdag (27 april) zijn onze vestigingen gesloten. Spoedbestellingen en -repar lees verder »
 • Trendtour door Amsterdam

  Lantmännen Unibake Nederland heeft Van Zelst samen met de andere HFG-leden meegenomen op een inspirerende rondreis door Amsterdam. Deze trendtour voerde langs diverse hotspots die zich onderscheiden door de creatieve en bijzondere manier waarop zij met eten omgaan en hoe zij inspelen op de belangrijkste foodtrends van dit moment. We zage lees verder »
 • Kopje koffie favoriete manier om te socializen op de werkvloer

  In de sociale interactie op kantoor speelt koffie tegenwoordig een cruciale rol. Het loopje naar het koffie apparaat is een belangrijke sociale gelegenheid: Van alle medewerkers haalt 59% als ze voor zichzelf koffie halen ook direct een kopje koffie voor collega’s. Wanneer gekeken wordt naar de verdeling mannen en vrouwen blijkt dat mannen minder vaak koffie voor hun collega’s halen dan v lees verder »
 • Theeworkshop bij Douwe Egberts

  Een bijzonder leerzame dag voor het Van Zelst verkoopteam. Zij kregen een interessante theeworkshop bij Douwe Egberts en een rondleiding door het Douwe Egberts Heritage Center.  Theeworkshop Tijdens de theeworkshop kwam de ontwikkeling van thee uitgebreid aan bod. Er werd ook stilgestaan bij de laatste trends op theegebied. Een van die trends is 'Slow Tea' waarbij de extra lan lees verder »

1-30 van 88

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3