Persberichten

Onze marketing afdeling voorziet media van het laatste nieuws over Van Zelst Automaten, en is aanspreekpunt voor publicaties en aankoop van advertentieruimte. Heeft u een verzoek voor informatie, interview, foto’s, video’s of publicaties, neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons hoofdkantoor: 040-2914700.
 • Van Zelst Automaten ontvangt eerste door zonne-energie gekoelde vrachtwagen

  Van Zelst Automaten, landelijk leverancier van koffie en horeca producten aan bedrijven, horeca en instellingen, heeft deze week zijn eerste op zonne-energie gekoelde vrachtwagen in ontvangst genomen. "Deze vrachtwagen past uitstekend in onze doelstellingen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen", aldus Maarten van Zelst, directeur Van Zelst Automaten. "Onze organisatie is gecertificeerd lees verder »
 • Van Zelst Automaten brengt 100% klimaatneutrale koffie op de markt!

  Dit persbericht is op 17 november 2015 verzonden. U kunt de tekst, certificaten en afbeeldingen in HR hier downloaden. Voor inhoudelijke vragen, opmerkingen of interviews kunt u terecht bij: Maar lees verder »
 • Van Zelst marathonlopers zamelen 12.000 euro in

  Van Zelst marathonlopers zamelen 12.000 euro in voor de stichting “Faber goes USA” Zondag 13 oktober was de Marathon Eindhoven de afsluiting van een inzamelingsactie van het Team Van Zelst Automaten voor de stichting “Faber goes USA”. Twaalf deelnemers aan de 21 km lange Lage Landen Bedrijvenloop hebben zich de afgelopen maanden ingezet om zoveel mogelijk geld binnen te halen lees verder »
 • Persbericht Van Zelst introduceert Pitti Caffè

  Nieuw in Nederland: Het Italiaanse koffiemerk Pitti Caffè Eindhoven, 17-01-2012 Van Zelst Automaten is verkozen tot exclusief distributeur voor het Italiaanse koffiemerk Pitti Caffè Van Zelst introduceert Pitti Caffè in Nederland. Dit Italiaanse koffiemerk , exporteert de echte Italiaanse koffiecultuur naar diverse landen in de wereld. Met stijlvolle espresso koff lees verder »

4 Artikel(en)