Blog

04
May
Inspiratie

Geen zuivere koffie

We kennen allemaal wel de uitdrukking “geen zuivere koffie” maar waar komt deze vandaan? In deze blog vertellen we het verhaal achter deze uitdrukking.

01
May
Acties

Speel mee met de Soup-a-Cup

Zittend werken aan een bureau, zittend in de auto naar je werk en thuis nog eens zittend of liggend tv-kijken of computeren. Nederlanders zijn echt kampioen in zitten en dat is een twijfelachtige eer. Het is tijd om op te staan en meer te bewegen, daarom lanceert Cup-a-Soup de Soup-a-Cup spelen!

28
Apr
Vacatures

Medewerker Inkoop - Eindhoven

Ter uitbreiding binnen ons team in Eindhoven, zijn wij op korte termijn op zoek naar een medewerker inkoop. Kom jij ons team versterken?

06
Apr
Vacatures

Manager Technische Dienst

Kun jij de verantwoordelijkheid dragen over onze gehele technische afdeling? Heb je ervaring als leidinggevende in een technische omgeving en zoek je een nieuwe uitdaging binnen een groeiende en servicegerichte organisatie die continu in beweging is? Dan zijn we op zoek naar jou.

06
Apr
Inspiratie

Paastiramisu met advocaat

Het is alweer bijna Pasen. Een feestdag om lekker te ontbijten, brunchen of lunchen. Daar past een heerlijke Paastiramisu met advocaat natuurlijk goed bij! Wij leggen je uit hoe je deze gemakkelijk kan maken.

04
Apr
Acties

Korting op Nescafé automaten

Krijg nu 50% korting op huur een Nescafé automaat.

02
Mar
Inspiratie

Een kopje koffie met administratief medewerkster Vera

Vandaag is het International Women’s Day. Een mooie dag om stil te staan bij de kanjers van vrouwen die bij Van Zelst werken. We spreken Vera over hoe het is om als vrouw op de administratieve afdeling te werken.

31
Jan
Nieuws

SUP-wetgeving

Per 3 juli 2021 is de Europese Single Use Plastic Directive (‘SUP-richtlijn’) in werking getreden. Er zijn al een aantal stappen gezet uit deze SUP-richtlijn en er zullen er nog een aantal volgen. Wij nemen jullie mee langs de tijdlijn.

23
Jan
Nieuws

Winnaars Bol.com bon

De actie rondom de Bol.com bon was een succes! 

17
Jan
Vacatures

Fulltime Servicemonteur Eindhoven

We breiden ons technische team uit en zijn daarom op zoek naar een nieuwe collega monteur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het plaatsen, repareren en preventief onderhouden van koffieautomaten, maar we onderhouden ook frisdrank-, soep-, snoep-, water- en combinatieautomaten.