Blog

02
Dec
Nieuws

Een kopje koffie met stagiaire Bo

Stagelopen bij Van Zelst, hoe is dat? We vroegen het aan marketing en communicatie stagiaire Bo.

24
Nov
Inspiratie

Sinterklaas en de Speculatte

De Speculatte, het ideale drankje voor iedereen die van Sinterklaas en speculaas houdt. Alleen speculaas mag ook. Hoe dan ook, het is een feestje in je mond.

10
Nov
Nieuws

Biologisch assortiment Melange d'Or

We vinden het milieu en dierenwelzijn heel belangrijk. Dat zie je terug in de producten van ons private label Melange d’Or. Vandaar dat er steeds meer biologische producten aan het assortiment worden toegevoegd.

09
Nov
Vacatures

Manager Technische Dienst

Ben jij een proactieve teamplayer mèt vakkennis en kun jij de verantwoordelijkheid dragen voor een gehele technische afdeling? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou.

26
Oct
Acties

30% korting op NESCAFÉ koffiemachines

Zoals de eerste kop koffie in de ochtend: een heerlijk moment om de werkdag goed te starten. Bied jouw gasten én werknemers de heerlijkste koffievariaties en profiteer nu van NESCAFÉ wintervoordeel.

22
Oct
Vacatures

Orderpikker - Eindhoven

Ter uitbreiding binnen het team Eindhoven zijn wij op korte termijn op zoek naar een orderpikker.

22
Oct
Inspiratie

Herfst is dé tijd voor Chai Tea!

Herfst. Tijd van mooie kleuren, van verandering, van regen, mist en guurheid. Herfst is een mooi seizoen vind ik. Je verliest de zomer (wat gaat dat snel he), maar je krijgt er toch heel wat voor terug als je goed kijkt. Zeker als je weet hoe je de kou en guurheid om kan zetten in iets hartverwarmends. En dat doe je door je koffie- en theemoment te verrijken met Chai Tea. Of eigenlijk, Chai Tea Latte.

19
Oct
Inspiratie

Een kleine of grote koffieautomaat op kantoor?

Koffie op kantoor. Naast goede werkplekken en wifi het volgende belangrijke agendapunt. Maar hoe kies je een automaat? Er is nogal veel keuze voor de zakelijke klant.

19
Oct
Vacatures

Chauffeur, Logistiek en Binnendienst medewerker

Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega ter uitbreiding van ons leuke team in Sassenheim.

05
Oct
Vacatures

Allround magazijn medewerk(st)er - Eindhoven

Ter uitbreiding binnen het team Eindhoven zijn wij op korte termijn op zoek naar een allround magazijn medewerk(st)er in Eindhoven.