Blog

24
Feb
Aanbiedingen

Gratis tennisballen bij water met een smaakje

De lente komt er weer aan dus dat betekend dat er lekker buiten getennist kan worden. Daarom nu bij aankoop van 3 colli water met smaak naar keuze een gratis blik Slazenger tennisballen.

17
Feb
Aanbiedingen

Van Zelst bestaat 45 jaar en dat vieren wij met 45% stapelkorting op Douwe Egberts

Wij bestaan dit jaar 45 jaar en dat vieren wij samen met jullie. Onze 1e jubileum actie van het jaar is 45% stapel korting op Douwe Egberts. Ja, je leest het goed: 45% korting op Douwe Egberts! 

17
Feb
Aanbiedingen

Lays Chips 5+1 Carnavalsactie

Vliegen de zakjes Lays chips bij jou ook over de toonbank met Carnaval? Koop nu 5 dozen Lays chips en ontvang een gratis doos Lays Chips Paprika (20x40 gram).

17
Feb
Aanbiedingen

Gratis Toastabags bij elke doos Frappant tosti's

Bij aankoop van een doos Frappant tosti's krijg je 2 gratis toastabags. 

Hiermee maak je een lekkere tosti zonder knoeien. Kruimels, kaas of vet in het tosti ijzer behoren tot het verleden want de toastabag vangt alles op. 

 

10
Feb
Blog

Koffie op de werkvloer verbetert productiviteit

Koffie zorgt er ook voor dat je sneller nieuwe dingen leert en je creatiever denkt. Uit onderzoek bleek dat het tot je nemen van 200 milligram cafeïne ervoor zorgt dat je...

16
Jan
Nieuws

Keurmeesters NEN 3140

Half december zijn onze collega's Stephan Levens en Alex Blokker geslaagd als Keurmeester NEN 3140. De Nederlandse wet stelt...

15
Jan
Nieuws

Warsteiner Winter Bier

warsteiner-winter-bier

Nu verkrijgbaar bij Van Zelst. Het speciale Warsteiner Winter bier. Heerlijk doordrinkbaar speciaalbier...

10
Dec
Nieuws

Openingstijden Kerst & Nieuwjaar

Alle medewerkers van Van Zelst wensen je fijne kerstdagen en een gezond, gelukkig en liefdevol nieuwjaar. Wij bedanken je hartelijk voor...

10
Dec
Nieuws

Melange d'Or Raffinato nu UTZ gecertificeerd

Weer een mooie stap en aanvulling in ons Melange d'Or assortiment: afgelopen week zijn we gestart met de uitlevering van de Melange d'Or Raffinato mét UTZ keurmerk. Vanaf 20-01-2020 zal het keurmerk ook op de zak te zien zijn. 

02
Dec
Nieuws

Maatschappelijk ondernemen bij Van Zelst: ‘Van Zelst biedt mij rust en stabiliteit’

Wat drijft ondernemingen zich sterk te maken voor een inclusievere arbeidsmarkt? En wat is de invloed van sociaal ondernemerschap op de werknemer? Je leest het in de blog van PSO-Nederland over ons bedrijf.