Blog

03
Oct
Acties

Gratis gepersonaliseerde muismat

Krijg nu gratis bij afname van minimaal 4 doosjes Cup-a-Soup 175ml naar keuze een gepesonaliseerde muismat om je vakantie te verlengen. 

 

 

26
Sep
Acties

Gratis Spa Intense 0,5 liter

Bij afname van 5 tray's Spa Reine of Intense 0,5 liter krijg je een tray Spa Intense 0,5 liter cadeau. 

20
Sep
Inspiratie

Verras jouw medewerkers met een kerstpakket van Van Zelst 

Hè, gaan we nu al over kerst beginnen? Jazeker. De feestdagen zijn namelijk dichterbij dan je denkt. Over een paar weken verzamelen we weer rond de kerstboom om te genieten van elkaar, het lekkere eten én de mooiste cadeaus. En één van die cadeaus onder de boom? Een kerstpakket van Van Zelst natuurlijk. Dankzij ons ruime aanbod vind je altijd iets dat bij jouw organisatie en budget past. We vertellen je er meer over. 

12
Sep
Vacatures

Parttime Chaffeur Assen

Werk jij als chauffeur graag overdag tussen 7:00 en 17:00 en ben je op zoek naar een werkweek van 16 tot 24 uur, dan is dit de vacature voor jou.

12
Sep
Vacatures

Parttime Medewerker Verkoop Ondersteuning Assen

Voor onze vestiging in Assen zoeken we een Medewerker Verkoop Ondersteuning. In deze functie speelt afwisseling de boventoon.

08
Sep
Acties

Lipton Ice Tea Pretpark Actie

Krijg nu bij 10 kratten of tray's Lipton Ice Tea naar keuze 2 gratis kaartjes voor een pretpark cadeau. 

06
Sep
MVO

Duurzame dinsdag

Het is vandaag Duurzame Dinsdag, de Prinsjesdag van de duurzaamheid. Duurzaam ondernemen is voor ons geen trend of ‘’iets van de laatste jaren’’. Duurzaam ondernemen zit in ons bloed.  Een mooi moment om vandaag onze duurzame resultaten te delen.

05
Sep
Vacatures

Automaten Verzorg(st)er Erasmus MC

Wij zijn op zoek naar een automatenverzorger (operator) voor ons operating team in Rotterdam. In deze functie ga je aan de slag op de meest dynamische plek van Rotterdam namelijk het Erasmus MC.

05
Sep
Vacatures

Meewerkend Voorman of vrouw Erasmus

Wij zijn op zoek naar een meewerkend voorman of vrouw. Je werkt samen met ons operating team in het Erasmus MC in Rotterdam en hebt naast je operating taken een coördinerende rol. Je motiveert het team en bent vindingrijk in het oplossen van eventuele problemen.  

31
Aug
Vacatures

Chauffeur/Bezorger - Eindhoven

Binnen het team van chauffeurs in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime Chauffeur/Bezorger.