Blog

07
May
MVO

Hier werkt Ergon

Wij ontvingen het plakkaat ''Hier werkt Ergon''. Wij zijn hier heel trots op! Onze collega Robbie vertelt waarom.

30
Apr
Nieuws

Operatie Erasmus MC

Met trots kijken wij terug op een geslaagde implementatie bij het Erasmus MC in Rotterdam. Bekijk nu onze aftermovie. 

21
Apr
MVO

5 keurmerken voor een duurzaam bakje koffie

Met behulp van keurmerken kun je bewuster kiezen voor duurzaamheid en draag je bij aan een beter milieu. Een kleine keuze die invloed heeft op grote projecten.

15
Apr
MVO

Melange d'Or Bio Theelijn

8 heerlijke smaken vormen dé nieuwe theelijn van Melange d’Or. Iedere kop thee is vol van smaak en puur natuur dankzij de gecontroleerde biologische teelt. Onze handgeplukte thee selecteren wij met aandacht voor mens en natuur. Biologisch en Fairtrade dus dat drinkt lekkerder. Ontdek jouw favoriet.     

13
Apr
Vacatures

Allround magazijn medewerker (32-40 uur) - Eindhoven

Ter uitbreiding binnen het team Eindhoven zijn wij op korte termijn op zoek naar een allround magazijn medewerk(st)er voor 32-40 uur per week. 

06
Apr
Inspiratie

De smaak van koffie

Koffie. Het meest gedronken drankje op aarde. Maar, welke smaak heeft koffie eigenlijk? En, wat beïnvloedt die smaak? Kun jij verschillende smaken koffie onderscheiden? 

02
Apr
Acties

40% korting op Nescafé Fusion 2.0

Wij geven 40% korting op de NESCAFÉ Fusion instant 2.0 machines. De koffiemachines zijn gemakkelijk in dagelijks onderhoud.

16
Mar
Inspiratie

5 Feiten over koffie en gezondheid

Koffie is een van de meest gedronken drankjes op de wereld. Per dag gaan er zo’n miljard kopjes koffie doorheen. Ook in Nederland drinken we graag een kopje. Gemiddeld 4 per dag. Maar hoe zit het met de invloed van koffie op onze gezondheid?

15
Mar
Acties

Lamb Weston 5+1 gratis

Bij aankoop van 5 dozen Lamb Weston frites 1 doos gratis.

05
Mar
Service

Van Zelst koffiedik retourservice

Maar liefst 84% van alle Nederlanders drinkt koffie. Gemiddeld 3,2 koppen per dag. Steeds meer organisaties kiezen voor duurzame én vers gemalen koffie. Maar wat gebeurt er met het koffiedik dat overblijft na het koffiezetten? In veel gevallen niets! Vind jij circulariteit belangrijk? En wil je koffiedik een tweede leven geven? Wij hebben dé oplossing.