Blog

09
May
Acties

Gratis Doritos Nacho Cheese

Bij afname van 4 dozen Doritos 44 gram krijg je Doritos 44 gram nacho cheese cadeau.

05
May
Inspiratie

Met deze koffierecepten kom jij fris de lente door

De wereld staat in bloei. De vogels fluiten. En ook de zon laat zich steeds vaker van z’n beste kant zien. Dat kan maar één ding betekenen: de lente is begonnen. Dat vier je met een heerlijke ijskoffie in de vroege voorjaarszon.

05
May
Acties

50% korting op Amato Compact Espresso

Nescafé plant in samenwerking met Stichting Hoopheggen voor elke aangeschafte Nescafé koffiemachine 2,5 meter heg terug. Daarnaast krijg nu 50% korting op de Amato Compact Espresso.

03
May
Vacatures

Accountmanager koffie & horeca - Friesland, Groningen & Drenthe

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega, die zich verantwoordelijk en gedreven voelt om zijn of haar doelen te behalen. Met jouw enthousiasme en passie voor het vak weet jij Van Zelst vanuit ons filiaal in Assen verder op de kaart te zetten.

29
Apr
Inspiratie

Koffie, het visitekaartje van je bedrijf

Je nieuwe collega een beetje beter leren kennen. Dat ene idee toetsen bij je team. Een belangrijke onderhandeling tot een goed einde brengen. En uiteindelijk… jouw organisatie vleugels geven. Het gebeurt allemaal onder het genot van een kop koffie. Een koffiemachine - en de bijbehorende bonen - zijn dan ook het visitekaartje van je bedrijf. 

14
Apr
Inspiratie

Heerlijke Paas Tiramisu

Het is alweer bijna Pasen. Heerlijk in de zon brunchen met familie en vrienden. Daar mogen natuurlijk de koffie én een dessert niet bij ontbreken. Daarom hebben wij het makkelijk gemaakt voor je, en de twee gecombineerd. Namelijk een heerlijke paas tiramisu. Makkelijk om te maken en het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Wij leggen je uit hoe je het maakt.

18
Mar
MVO

Maak impact met iedere kop koffie of thee

Op 22 maart is het Wereldwaterdag. Een dag die - zoals de naam al doet vermoeden - in het teken staat van water. Wat dat met koffie te maken heeft? Nou. Veel. Jij maakt namelijk met ieder kopje koffie of thee uit een automaat van Van Zelst het verschil voor tientallen mensen. In deze blog vertellen we je er alles over. Lees je mee? 

08
Mar
Inspiratie

Een kopje koffie met logistiek medewerkster Kim

Vandaag is het International Women’s Day. Een mooie dag om stil te staan bij de kanjers van vrouwen die bij Van Zelst werken. En dat aantal is binnen ons bedrijf best groot; 40% is vrouw en dat binnen een organisatie waar de grootste afdelingen de Technische Dienst en Logistiek zijn. We spreken Kim over hoe het is om als vrouw op de logistieke afdeling te werken. Kim geeft een ons kijkje in haar werkzaamheden.  

02
Mar
Inspiratie

Cappuccino maar dan anders; Alternatieven voor koemelk

Cappuccino is nog altijd één van de meest gedronken ‘melk-koffies’. Maar de alternatieve cappuccino maakt zijn opmars. Want, melk betekent allang niet meer enkel koemelk. Maar welke alternatieven voor je dagelijkse cappuccino zijn er eigenlijk? En hoe kies je?

02
Mar
Vacatures

Chauffeur/Bezorger - Sassenheim

Wij zijn op zoek naar een Chauffeur/Bezorger die ons team in Sassenheim komt versterken.