Blog

Orderpicker Eindhoven

Als orderpikker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van orders aan de hand van een verzamellijst. Je maakt de orders verzendklaar en controleert producten op uiterlijk en kwaliteit.Graag 5 dagen per week beschikbaar van 14:30 tot 21:00.

Lees meer

De trends in zakelijk koffieland

Wereldwijd drinken we met z'n allen circa 400 miljard kopjes koffie per jaar. En daarvan wordt in Nederland meer dan de helft op kantoor gedronken. De geurige aroma is dan ook niet meer weg te denken van de werkvloer.

Lees meer

Marketing stagiair gezocht

Wij zijn op zoek naar een Marketing & Communicatie stagiair(e) voor ons hoofdkantoor in Eindhoven. Tijdens deze veelzijdige en uitdagende stage doe je concrete ervaring op binnen de Marketing Afdeling van Van Zelst.

Lees meer

1e werkzaamheden Zonnepanelen

De werkzaamheden aan ons dak in Eindhoven zijn begonnen. Het dak gaat namelijk plaats maken voor 1342 zonnepanelen. De installatie in Eindhoven is onderdeel van een ombouw van in totaal 4 vestigingen die later dit jaar zullen volgen.

Lees meer

Gesloten met Hemelvaart & Pinksteren


Op donderdag 10 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaart. Als u standaard op donderdag geleverd krijgt wijzigt uw leverdag. Op maandag 21 mei zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren. Als u standaard op maandag geleverd krijgt wijzigt u leverdag.

Lees meer