Blog

Dag van de Duurzaamheid

Het is vandaag Dag van de Duurzaamheid. Om dit te vieren geven wij een gratis Melange d'Or theedisplay weg bij aankoop van 1 doos Melange d'Or assorti thee. Nog veel belangrijker is stil staan bij het thema duurzaamheid...

Lees meer

Het is Nationale Krokettendag

nationale-krokettendag

Broodje kroket, kroket uit de hand of als snack bij de frites. De kroket is de meest veelzijdige en meest gegeten snack van Nederland. Niet zo gek dus dat 9 oktober is uitgeroepen tot Nationale Krokettendag. Om deze dag te vieren hebben we wat leuke kroketweetjes op een rij gezet.

Lees meer

Service monteur regio Roosendaal

service-monteur-regio-roosendaalAls servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het plaatsen/repareren en onderhouden van koffie, frisdrank, soep, snoep, water en combinatieautomaten. Je komt dagelijks bij de klant en moet hen ook netjes te woord staan. Je geeft uitleg aan klanten over het juiste gebruik van de automaten, Je verzorgt  de jaarlijkse onderhoudsbeurten en zorgt voor een snelle reparatie bij storingen. een servicemonteur is energiek, flexibel, zelfstandig en is niet bang om de verantwoording te nemen.

Lees meer

Chauffeur / Bezorger Regio Sassenheim

chauffeur-sassenheim-vacatureEen chauffeur/bezorger bezorgt met een koel/vries wagen goederen bij onze klanten. Een chauffeur is het visitekaartje van ons bedrijf, hij/zij is betrouwbaar en netjes. Controleert elke levering via orderbon, volgt het beleid en draagt dit ook uit naar zijn of haar collega’s en klanten. 

Lees meer

Orderpicker Eindhoven

Als orderpikker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van orders aan de hand van een verzamellijst. Je maakt de orders verzendklaar en controleert producten op uiterlijk en kwaliteit.beschikbaar van 17.30 tot 21:00 op maandag, dinsdag en donderdag.

Lees meer

Koffie in je jeans

koffie-in-je-jeans

De nieuwste hype binnen koffieland is koffiedrab in je broek. Er wordt namelijk sinds kort koffiedrab verwerkt in jeans,

Lees meer