30% korting op Douwe Egberts Koffiemachines

Heb je veel piekmomenten of veel medewerkers en klanten te bedienen? Of ben je juist op zoek naar de luxe van espressobonen koffie? Onze actie geldt zowel op Douwe Egberts Cafitesse automaten als op onze bonenmachines van Douwe Egberts. 

Voordelen Cafitesse

Cafitesse koffie is een vloeibaar koffieconcentraat. Het is de enige koffie die vloeibaar is voordat je hem zet. Deze machines zijn snel en efficiënt. Je hebt geen koffieafval en nauwelijks onderhoud aan het apparaat.

Hoe kies ik een Cafitesse koffieapparaat?

Wanneer snelheid jullie belangrijkste wens is is een Cafitesse koffiemachine heel geschikt. Daarna is het met name een kwestie van smaak en budget. De Douwe Egberts Cafitesse koffiemachines zijn veel verkochte machines. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Cafitesse excellence compact.

Hoeveel mensen er gebruik gaan maken van de machine is ook belangrijk. Wij hebben liquid Cafitesse automaten in verschillende groottes. Kijk rustig eens rond in ons assortiment.

Wil je wat meer informatie of proeven? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag!

Voordelen van een volautomatische koffiebonen machine

Met een koffiebonen machine biedt je je medewerkers, klanten of bezoekers en jezelf de luxe van espressobonen koffie. Bekijk hier de Douwe Egberts espressobonen machines. 

Hoe kies ik een koffiebonenmachine?

Op basis van organisatiekenmerken en persoonlijke wensen kies je een apparaat dat aansluit bij jouw bedrijf of afdeling.

De eerste factor is het aantal variaties waar het apparaat over dient te beschikken. Wellicht is het handig om uit te zoeken wat de wensen zijn betreft een koffiezetapparaat. Wat wordt er gedronken? Enkel koffie? Of ook graag thee, cappuccino of warme chocolademelk?

Een andere factor is het koffiegebruik van jouw organisatie. Hoeveel medewerkers/klanten gaan er dagelijks gebruik maken van de koffiemachine? 

Contact opnemen

Heb je interesse in een van onze Douwe Egberts machines of heb je vragen over één van onze koffiemachines? Neem dan gerust contact op of laat een van onze experts contact opnemen voor meer informatie, een offerte of een advies op maat.

Deze actie loopt tot 13 december. Vraag naar de actievoorwaarden.