50% korting op Amato Compact Espresso

Krijg nu 50% korting op de Amato Compact Espresso.

Het is de opkikker die ons de dag door helpt maar tegelijkertijd ook een drank die ons samenbrengt, koffie. Binnen elke organisatie staat goede koffie hoog op de wensenlijst en dat is waar de NESCAFÉ Amato machine bij kan helpen. Het keer op keer uitserveren van die perfecte espresso of cappuccino is precies waar deze koffiemachines voor zijn ontwikkeld.

De Nescafé Amato Compact Espresso is heel geschikt voor locaties met beperkte ruimte vanwege zijn compacte formaat. Een efficiënt gebruik van ruimte gecombineerd met een optimale gebruiksvriendelijkheid. De Nescafé Amato Compact Espresso is uit te rusten met een verse melkunit. 

  • Zetsysteem: bonen koffie
  • Tot 50 koffiedrinkers
  • 12 koffievariaties (uitbreiding mogelijk)
  • EasyFill containers
  • Gescheiden heet water uitgifte
  • Energiezuinige machine met A++ energielabel
  • Capaciteit 80 consumpties per uur

 

Daarnaast plant Nescafé in samenwerking met Stichting Hoopheggen voor elke aangeschafte Nescafé koffiemachine 2,5 meter heg terug.

Heggen zijn essentieel voor de biodiversiteit in Nederland. Het zijn de broed en woonplaatsen van o.a. vogels en insecten. Daarnaast dragen heggen bij aan de verbetering van bodemgezondheid, plaagbestrijding en CO2 opslag. Er is alleen wel een probleem. Het aantal heggen in het Nederlandse landschap is de laatste eeuw sterk afgenomen. Daarmee is de biodiversiteit sinds 1900 met 62% afgenomen. De Nederlandse natuur heeft qua variatie en biodiversiteit zelfs de slechtste status van alle EU landen. Hoog tijd om hier aandacht aan te schenken. Zo werken we samen, om de biodiversiteit in Nederland te herstellen. Plant jij mee met Nescafé?