50% introductiekorting op Nescafé Fusion

nescafe-fusion-introductie-actie

De impact van goede koffie

Hoe verschillend organisaties ook zijn, zo gelijk zijn ze wanneer het gaat om de impact van goede koffie. Met de eigentijdse koffiemachines van Nescafé Fusion zit je gegarandeerd goed. De koffiemachines zijn gemakkelijk in dagelijks onderhoud, energiezuinig en schenken in een handomdraai de lekkerste koffie en variaties.

Wij geven nu tijdelijk 50% korting op de huur van deze machines. Wij helpen je graag bij het maken van de perfecte koffiekeuze voor jouw situatie. Een afspraak maken doe je gemakkelijk hier.

Nescafé Fusion & Nescafé Fusion Compact

De veelzijdige Fusion koffiemachines schenken altijd de lekkerste instant koffie en een breed aanbod aan koffievariaties. De aantrekkelijke led-verlichting en het opvallende design geven de koffiemachine een moderne uitstraling. De koffieautomaat komt perfect tot zijn recht in een middelgroot kantoor .

nescafe-fusion-instantnescafe-fusion-compact

Meer weten over de Nescafé Fusion
Meer weten over de Nescafé Fusion Compact


Nescafé Fusion Espresso & Nescafé Fusion Espresso Compact

Vers gemalen bonenkoffies worden snel bereid met de nieuwste Variplus technologie; perfecte extractie, perfecte maling en altijd gebruiksklaar. Optioneel is de Fusion Espresso uit te breiden met een verse melkunit. Het kleine broertje, de Fusion Espresso Compact heeft al genoeg aan een bescheiden hoekje.

nescafe-fusion-espressonescafe-fusion-espresso-compact

Meer weten over de Nescafé Fusion Espresso 
Meer weten over de Nescafé Fusion Espresso Compact

 Deze actie loopt tot 31 maart 2019. Op deze actie zijn onze algemene actievoorwaarden van toepassing.