Altijd een goed gevulde vending automaat

Wil je jullie medewerkers en bezoekers naast een lekkere kop koffie ook graag voorzien van een koud drankje of lekker snack, maar zelf geen omkijken hebben naar de verzorging? Dan is onze Vending Service een uitkomst.

Hoe werkt het?

Samen met onze adviseur breng je de verwachte afname in kaart. De adviseur kiest de daarbij behorende automaat.

Wij hebben een vast assortiment voor onze ''Vending Service'' met de meest hardlopende producten. Je kiest hieruit zelf de producten voor jouw automaat. De prijzen variëren van € 0,90 tot € 2,10.

Jouw medewerkers of bezoekers kunnen enkel contactloos betalen via de Nayax scanner. Er is dus geen risico op openbreken en wanneer een product niet ''valt'' wordt het geld automatisch teruggestort.

De automaat geeft via het gekoppelde Nayax systeem aan wanneer verzorging nodig is. Zodra de voorraad in de automaat onder de 75% dreigt te komen, komt onze operator langs om de automaat bij te vullen.     
                                                                                          

Alles geregeld

De verzorging, het onderhoud en eventuele reparaties zijn volledig voor onze rekening. De opbrengsten van de producten gaan via het Nayax systeem naar Van Zelst.

               

Interesse?

Heb je interesse in onze vending, beker, koffiedik of weekly cleaning service? Vul dit formulier in en we nemen snel contact met je op.