Automaten verzorg(st)er

Van Zelst Automaten B.V.

Van Zelst is een echt familiebedrijf en in 45 jaar tijd uitgegroeid tot dé koffiespecialist van Nederland. Door de jaren heen gaven onze klanten aan dat zij naast koffie, ook behoefte hadden aan andere producten zoals fris en bier, schoonmaakmiddelen en food producten. Dat brengt ons waar we nu zijn: een totaalleverancier voor werk en horeca. Door ons hoofdkantoor in Eindhoven en onze filialen in Roosendaal, Sassenheim en Assen hebben we landelijke dekking. Onze klanten zijn divers, zo richten wij ons op klanten die actief zijn in het MKB-segment, gemeenten en ziekenhuizen en klanten in de sport, leisure en horeca.

Als familiebedrijf zitten wij dicht op de maatschappij en voelen wij ons ook verantwoordelijk voor huidige- en toekomstige generaties. Onze duurzame en sociale activiteiten gaan dan ook verder dan de wetgever ons voorschrijft of de markt van ons vraagt.

 

Automaten verzorg(st)er – Regio Eindhoven

c.a. 22-30 uur per week (5 werkdagen ma-vrij)

 

Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega ter uitbreiding van ons automaten verzorgingsteam voor onze internationale klant.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de koffie- en vendingautomaten bij de klant. Dat houdt in dat je alle automaten controleert, bijvult en schoonmaakt en er dus voor zorgt dat ze er weer picco bello uitzien. Terwijl je dit doet inventariseer je welke goederen opnieuw besteld moeten worden.

Je werktijden variëren tussen ochtend starten tussen 07:00 en 08:30 en middag eindigen tussen 11.30 en 15.00. Je werkt 5 dagen per week

Je belangrijkste taken zijn:

 • Controleren: je controleert iedere automaat op netheid en of deze bijgevuld dient te worden.
 • Bijvullen: Indien nodig zorg je dat alle automaten weer helemaal zijn voorzien van koffie, suiker, melk en toebehoren zoals bekers.
 • Schoonmaken: Je zorgt dat iedere automaat schoongemaakt wordt volgens de procedure.
 • Bestellen artikelen: je bestelt de artikelen die nodig zijn bij het vullen van de automaten via onze webshop, zodat onze chauffeur deze kan leveren.

Jouw profiel

Met jouw persoonlijkheid en professionaliteit onderscheid jij je. Wij vinden het belangrijk dat jouw talent doorschijnt in deze functie. Laat vooral weten welke ‘talenten’ jij hebt. Herken je je in onderstaand profiel, neem dan vooral contact op:

 • LBO/mbo werk- en denkniveau: want de juiste instelling is bij ons belangrijker dan het juiste diploma;
 • Per direct beschikbaar;
 • Representatief;
 • Woonachtig in omgeving Eindhoven;
 • Gestructureerd, stressbestendig en met een klantgerichte houding;

 

In ruil voor jouw talent


In ruil voor jouw talent bieden wij het volgende:

 

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Wij willen medewerkers echter graag aan ons binden, dus bij geschiktheid voor de functie zal dit in de toekomst een vast contract worden.
 • Salaris tussen €2000,- en €2200,- voor fulltime, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: deelname aan de collectieve pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, sportvergoeding, telefoonvergoeding, reiskostenvergoeding en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Gezellige vrijmibo’s, personeelsfeest, kennisavonden en een gezellig kerstborrel als jaarafsluiting.

Daarnaast hanteert VZA de mantelafspraken in de cao voor de Foodservice en de Groothandel in Levensmiddelen (FSGIL) en de sub sectorale cao (deel A) voor de Groothandel in Horecaproducten.

Solliciteren en vragen

Ben je geënthousiasmeerd? Dan vragen wij je, te reageren door je begeleidend schrijven, CV en andere relevante informatie te sturen naar vacature@zelst.nl t.a.v. Personeelszaken (Kim Smits en Wilke Born)

Bijzonderheden

Omdat VZA gelooft in de diversiteit en de kracht van uniek samengestelde teams, streven wij naar een weerspiegeling van de maatschappij. Wij nodigen dan ook iedereen uit om te solliciteren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld