Automaten verzorg(st)er – Regio Rotterdam

Automaten verzorg(st)er – Regio Rotterdam

20 – 30 uur per week

Van Zelst is een echt familiebedrijf en in bijna 50 jaar tijd uitgegroeid tot dé koffiespecialist van Nederland. Door de jaren heen gaven onze klanten aan dat zij naast koffie, ook behoefte hadden aan andere producten zoals fris en bier, schoonmaakmiddelen en food producten. Dat brengt ons waar we nu zijn: een totaalleverancier voor werk en horeca. Door ons hoofdkantoor in Eindhoven en onze filialen in Roosendaal, Sassenheim en Assen hebben we landelijke dekking. Onze klanten zijn divers, zo richten wij ons op klanten die actief zijn in het MKB-segment, gemeenten en ziekenhuizen en klanten in de sport, cultuur, vrije tijd en horeca.


Als familiebedrijf zitten wij dicht op de maatschappij en voelen wij ons ook verantwoordelijk voor huidige- en toekomstige generaties. Onze duurzame en sociale activiteiten gaan dan ook verder dan de wetgever ons voorschrijft of de markt van ons vraagt. 

 

Wij zijn op zoek naar een automatenverzorg(st)er (operator) voor ons operating team in Rotterdam. In deze functie zorg je ervoor dat de medewerkers van onze klant zorgeloos kunnen genieten van een kopje koffie. Voor de diverse locaties van de klant werk je in een team van 4 operators en samen met onze monteurs. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de koffieautomaten op de verschillende afdelingen en bent daar het gezicht van Van Zelst. Dat houdt in dat je alle automaten controleert, bijvult en schoonmaakt en er dus voor zorgt dat ze er weer pico bello uitzien. Terwijl je dit doet inventariseer je welke goederen opnieuw besteld moeten worden en maak je een praatje met de medewerkers

Je werktijden variëren tussen 07:00 uur en 17:00 uur, werkdagen zijn bespreekbaar.

Je belangrijkste taken zijn: 

 • Controleren: je controleert iedere automaat op netheid en of deze bijgevuld dient te worden.
 • Bijvullen: Indien nodig zorg je dat alle automaten weer helemaal zijn voorzien van koffie, suiker, melk en toebehoren zoals bekers/roerstaafjes.
 • Schoonmaken: Je zorgt dat iedere automaat schoongemaakt wordt volgens de procedure.
 • Bestellen artikelen: je bestelt de artikelen die nodig zijn bij het vullen van de automaten via onze webshop, zodat onze chauffeur deze kan leveren. 

Jouw profiel

 • VMBO/MBO werk- en denkniveau: want de juiste instelling is bij ons belangrijker dan het juiste diploma;
 • Representatief en gastvrij; je wil er alles aan doen om de medewerkers te laten genieten van een vers kopje koffie.
 • Woonachtig in regio Rotterdam; je komt bij voorkeur met het OV of de fiets:
 • Gestructureerd, stressbestendig en met een klantgerichte houding;
 • Je beheerst de Nederlandse taal
 • Interesse in koffie of thee; Hoe drink jij het liefst jouw kopje koffie?

In ruil voor jouw talent bieden wij het volgende:

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Wij willen medewerkers echter graag aan ons binden, dus bij geschiktheid voor de functie zal dit in de toekomst een vast contract worden.
 • Salaris marktconform; inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer (€ 0,23 ct. per kilometer met een max. van 20 km enkele reis);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: deelname aan de collectieve pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering, sportvergoeding (netto €26,- per maand (fulltime basis), en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Personeelsfeest en een gezellig kerstborrel als jaarafsluiting.

Daarnaast hanteert Van Zelst Automaten de mantelafspraken in de cao voor de Foodservice en de Groothandel in Levensmiddelen (FSGIL) en de sub sectorale cao (deel A) voor de Groothandel in Horecaproducten.

Solliciteren en vragen

Word je van bovenstaande enthousiast? Dan vragen wij je, te reageren door je begeleidend schrijven, CV en andere relevante informatie te sturen naar vacature@zelst.nl t.a.v. Personeelszaken.

 

Bijzonderheden

Omdat Van Zelst Automaten gelooft in de diversiteit en de kracht van uniek samengestelde teams, streven wij naar een weerspiegeling van de maatschappij. Wij nodigen dan ook iedereen uit om te solliciteren. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld