Bedrijven

01
Jul
Inspiratie

Ontdek wat koffie zegt over jouw bedrijf

01
Jul
Inspiratie

Houd het hoofd koel op kantoor met deze 3 tips

De zon laat zich steeds vaker van z’n beste kant zien. En de temperaturen lopen hoog op. Ook op de werkvloer. Dat kan maar één ding betekenen; de zomer is in aantocht. Benieuwd hoe jij - ondanks de warmte - het hoofd koel kunt houden? Lees dan vooral verder. Een hint, een waterkoeler op kantoor kan uitkomst bieden.

27
Jun
Acties

Gratis Fuze Tea glazen

Krijg nu 1 gratis doosje Fuze Tea glazen bij afname van 2 tray's Fuze Tea 1,25 liter naar keuze. 

20
Jun
Acties

Gratis Spa Reine

Krijg nu bij aankoop van tenminste 3 tray's Spa Reine of Intense 33/55cl een gratis Spa Reine 5L Eco Pack.

06
Jun
Acties

Krijg een Coolblue cadeaubon

Nadat je twee jaar lang tegen lege stoelen aan hebt gekeken, kan je nu gelukkig iedereen weer scherp houden met het 4uur Cup-a-Soup moment.

05
May
Acties

50% korting op Amato Compact Espresso

Nescafé plant in samenwerking met Stichting Hoopheggen voor elke aangeschafte Nescafé koffiemachine 2,5 meter heg terug. Daarnaast krijg nu 50% korting op de Amato Compact Espresso.

29
Apr
Inspiratie

Koffie, het visitekaartje van je bedrijf

Je nieuwe collega een beetje beter leren kennen. Dat ene idee toetsen bij je team. Een belangrijke onderhandeling tot een goed einde brengen. En uiteindelijk… jouw organisatie vleugels geven. Het gebeurt allemaal onder het genot van een kop koffie. Een koffiemachine - en de bijbehorende bonen - zijn dan ook het visitekaartje van je bedrijf. 

02
Mar
Inspiratie

Cappuccino maar dan anders; Alternatieven voor koemelk

Cappuccino is nog altijd één van de meest gedronken ‘melk-koffies’. Maar de alternatieve cappuccino maakt zijn opmars. Want, melk betekent allang niet meer enkel koemelk. Maar welke alternatieven voor je dagelijkse cappuccino zijn er eigenlijk? En hoe kies je?

14
Dec
Inspiratie

Soep op het werk

Jullie kennen mij natuurlijk als Barista Bouwke die gek is op koffie, maar voor een soepje ben ik ook altijd in. Vooral tijdens deze koude dagen. Soep kan een heerlijk tussendoortje of energyboost zijn voor tijdens het werk. Een kleine warme knuffel kan nooit kwaad.

19
Oct
Inspiratie

Een kleine of grote koffieautomaat op kantoor?

Koffie op kantoor. Naast goede werkplekken en wifi het volgende belangrijke agendapunt. Maar hoe kies je een automaat? Er is nogal veel keuze voor de zakelijke klant.