Bedrijven

30
Nov
Nieuws

Henk van Zelst

Henk van Zelst 

16 november 1945 – 14 november 2023 

 

''We leven in een mooie wereld, mooier dan we denken'' 

Henk van Zelst 

31
Oct
MVO

Drink jij Fairtrade?

Het is fairtrade week! Wist je dat koffie, op olie na, het belangrijkste handelsproduct ter wereld is?

13
Jul
MVO

Plastic Wetgeving

Onze koffie verandert niet, de beker wel. Wij helpen je de feiten op een rij te zetten. 

31
Jan
Nieuws

SUP-wetgeving

Per 3 juli 2021 is de Europese Single Use Plastic Directive (‘SUP-richtlijn’) in werking getreden. Er zijn al een aantal stappen gezet uit deze SUP-richtlijn en er zullen er nog een aantal volgen. Wij nemen jullie mee langs de tijdlijn.

11
Aug
MVO

Kies jij voor duurzame koffie? Let op deze 5 keurmerken!

Een betere wereld begint bij de koffiemachine. In ieder geval bij Van Zelst. Wij hechten dan ook grote waarde aan een vijftal keurmerken. Elk van toepassing op een ander deel van onze bedrijfsvoering. Van de producten die we verkopen tot de keuzes die we maken. En dat is iets waar jij - als klant - ook van profiteert. We vertellen je er alles over. 

01
Jul
Inspiratie

Ontdek wat koffie zegt over jouw bedrijf

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Zowel bij klant als collega. Die kans met beide handen aangrijpen? Je doet het met goede koffie op kantoor of werkvloer. Uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn ontzettend veel soorten koffie én koffiezetapparaten verkrijgbaar tegenwoordig. Elk met hun eigen eigenschappen en boodschap. Benieuwd wat jouw koffiekeuze zegt over jouw organisatie? Lees snel verder. 

01
Jul
Inspiratie

Houd het hoofd koel op kantoor met deze 3 tips

De zon laat zich steeds vaker van z’n beste kant zien. En de temperaturen lopen hoog op. Ook op de werkvloer. Dat kan maar één ding betekenen; de zomer is in aantocht. Benieuwd hoe jij - ondanks de warmte - het hoofd koel kunt houden? Lees dan vooral verder. Een hint, een waterkoeler op kantoor kan uitkomst bieden.

29
Apr
Inspiratie

Koffie, het visitekaartje van je bedrijf

Je nieuwe collega een beetje beter leren kennen. Dat ene idee toetsen bij je team. Een belangrijke onderhandeling tot een goed einde brengen. En uiteindelijk… jouw organisatie vleugels geven. Het gebeurt allemaal onder het genot van een kop koffie. Een koffiemachine - en de bijbehorende bonen - zijn dan ook het visitekaartje van je bedrijf. 

02
Mar
Inspiratie

Cappuccino maar dan anders; Alternatieven voor koemelk

Cappuccino is nog altijd één van de meest gedronken ‘melk-koffies’. Maar de alternatieve cappuccino maakt zijn opmars. Want, melk betekent allang niet meer enkel koemelk. Maar welke alternatieven voor je dagelijkse cappuccino zijn er eigenlijk? En hoe kies je?

14
Dec
Inspiratie

Soep op het werk

Jullie kennen mij natuurlijk als Barista Bouwke die gek is op koffie, maar voor een soepje ben ik ook altijd in. Vooral tijdens deze koude dagen. Soep kan een heerlijk tussendoortje of energyboost zijn voor tijdens het werk. Een kleine warme knuffel kan nooit kwaad.