Bedrijven

19
Oct
Inspiratie

Een kleine of grote koffieautomaat op kantoor?

Koffie op kantoor. Naast goede werkplekken en wifi het volgende belangrijke agendapunt. Maar hoe kies je een automaat? Er is nogal veel keuze voor de zakelijke klant.

18
Oct
Acties

Gratis Cup-a-Soup Powerbank

Ook even opladen? Nu tijdelijk gratis krachtige ultra compacte XTORM powerbank bij aankoop van 16 doosjes Cup-a-Soup van 175 ml naar keuze.

11
Oct
Acties

Gratis doos Melange d'Or Napolitains

Ontvang bij twee dozen Melange d'Or vriesdroogkoffie een gratis doos Melange d'Or Napolitains Melk Chocolade.

28
Sep
Inspiratie

Shaken, not stirred

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn al klaar voor de nieuwe Bond film sinds 2019. Eindelijk komt nu de film No time to die uit! Ik heb het perfecte drankje (natuurlijk met koffie) om daarbij te drinken.

07
Sep
Inspiratie

Terug naar kantoor? Zorg dat je koffiecorner er klaar voor is!

Nu thuiswerkers weer langzaam terug mogen naar kantoor en ook de vakantie weer voorbij is, gaan onze servicemonteurs weer flink aan de bak.

12
Aug
Inspiratie

Robbie Helpdesk - Onderhoudsbeurt Perto

In deze video gaat Robbie je uitleggen hoe je een grote onderhoudsbeurt kan verrichten bij een Perto Espresso Koffiemachine. 

25
Jun
Inspiratie

Wat gebeurt er met je als je niet genoeg drinkt?

Wat gebeurt er met je als je niet genoeg drinkt? En hoeveel moet je eigenlijk drinken onder normale omstandigheden? En hoe kun je je werknemers en klanten het best helpen met het drinken van meer water?

15
Jun
MVO

Samenwerking met Koenraed

Wij maken sinds 8 juni deel uit van Stichting Koenraed. Wij geloven net als Koenraed in het talent van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

10
May
Inspiratie

Tijd voor thee

Thee is trending. Dat merk je bijvoorbeeld aan de opkomst van theebars. Waar de koffiebar in Nederland al helemaal is ingebakerd, is de theebar nog erg nieuw.

10
May
MVO

Het is fairtrade week

Het is fairtrade week! Wist je dat koffie, op olie na, het belangrijkste handelsproduct ter wereld is?