Bedrijven

19
Oct
Inspiratie

Een kleine of grote koffieautomaat op kantoor?

Koffie op kantoor. Naast goede werkplekken en wifi het volgende belangrijke agendapunt. Maar hoe kies je een automaat? Er is nogal veel keuze voor de zakelijke klant.

28
Sep
Inspiratie

Shaken, not stirred

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn al klaar voor de nieuwe Bond film sinds 2019. Eindelijk komt nu de film No time to die uit! Ik heb het perfecte drankje (natuurlijk met koffie) om daarbij te drinken.

07
Sep
Inspiratie

Terug naar kantoor? Zorg dat je koffiecorner er klaar voor is!

Nu thuiswerkers weer langzaam terug mogen naar kantoor en ook de vakantie weer voorbij is, gaan onze servicemonteurs weer flink aan de bak.

12
Aug
Inspiratie

Robbie Helpdesk - Onderhoudsbeurt Perto

In deze video gaat Robbie je uitleggen hoe je een grote onderhoudsbeurt kan verrichten bij een Perto Espresso Koffiemachine. 

25
Jun
Inspiratie

Wat gebeurt er met je als je niet genoeg drinkt?

Wat gebeurt er met je als je niet genoeg drinkt? En hoeveel moet je eigenlijk drinken onder normale omstandigheden? En hoe kun je je werknemers en klanten het best helpen met het drinken van meer water?

15
Jun
MVO

Samenwerking met Koenraed

Wij maken sinds 8 juni deel uit van Stichting Koenraed. Wij geloven net als Koenraed in het talent van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

10
May
Inspiratie

Tijd voor thee

Thee is trending. Dat merk je bijvoorbeeld aan de opkomst van theebars. Waar de koffiebar in Nederland al helemaal is ingebakerd, is de theebar nog erg nieuw.

07
May
MVO

Hier werkt Ergon

Wij ontvingen het plakkaat ''Hier werkt Ergon''. Wij zijn hier heel trots op! Onze collega Robbie vertelt waarom.

30
Apr
Nieuws

Operatie Erasmus MC

Met trots kijken wij terug op een geslaagde implementatie bij het Erasmus MC in Rotterdam. Bekijk nu onze aftermovie. 

15
Apr
MVO

Melange d'Or Bio Theelijn

8 heerlijke smaken vormen dé nieuwe theelijn van Melange d’Or. Iedere kop thee is vol van smaak en puur natuur dankzij de gecontroleerde biologische teelt. Onze handgeplukte thee selecteren wij met aandacht voor mens en natuur. Biologisch en Fairtrade dus dat drinkt lekkerder. Ontdek jouw favoriet.