Een kopje koffie met accountmanger René

Paspoort

Naam: René van Giezen

Leeftijd: 51 jaar

Burgerlijke stand: Samenwonend met verloofde Maureen en zoon Tycho. Vanaf aankomende zomer veranderd mijn burgerlijke stand in getrouwd. 

Favoriete warme drank: zwarte koffie

Hoe ben je bij Van Zelst terecht gekomen?

Net voor corona ben ik gestopt met mijn reclame- en media bureau. Vanaf mijn 23ste werk ik in de sales en hier wilde ik graag naar terug. Toen kwam ik Van Zelst tegen. Na twee leuke kennismakingsgesprekken ben ik aan de slag gegaan als accountmanager.

Hoe ziet jouw gemiddelde dag bij Van Zelst eruit?

De ene dag start ik op het kantoor in Sassenheim en de andere dag start ik thuis, dit ligt aan de afspraken die ik gedurende de dag heb. Na een lekkere kop koffie begin ik altijd met het bekijken van mijn mail en het voorbereiden van de afspraken. Ik vind het belangrijk om goed voorbereid bij de klant aan te komen. Ondanks het digitale tijdperk waar we inzitten, vind ik het fijn om persoonlijk contact te hebben met mijn klanten. Verder bestaat mijn dag uit het helpen van klanten met vragen en het opnemen van leads. Wel moet ik zeggen dat geen een dag hetzelfde is. Elke dag heb je contact met verschillende klanten en behandel je verschillende vraagstukken.

 

         

 

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

De afwisseling van mijn werk vind ik het leukste. Mijn klanten lopen erg uiteen. De ene ochtend zit ik bij de slager op de hoek en de andere dag zit ik bij een grote sportkantine. De afwisseling samen met de verschillende mensen die ik tegen kom maken mijn werk erg interessant. Iedereen is op zoek naar één ding: een goede bak koffie.

Ook vind ik het leuk om samen te werken met mijn collega’s. Ik heb jaren gewerkt als zzp’er waarbij je weinig mensen om je heen hebt. Nu heb ik een team van chauffeurs, orderpickers, planners en nog veel meer. Als ik op kantoor ben vind ik het leuk om ’s ochtends even bij te kletsen met mijn collega’s onder genot van een bakje koffie. Ook vind ik het fijn om samen de dag af te sluiten.

 

Hoe zie jij de toekomst?

Ik zit erg goed op mijn plek bij Van Zelst. Ik leer nog elke dag bij en dat vind ik fijn. Ik heb zin om te groeien en mezelf te blijven ontwikkelen binnen mijn baan.