Feestelijk Jubileumcongres 15 jaar climate neutral group

Gisteren vond het feestelijke jubileumcongres 15 jaar – Climate Neutral Group plaats waarbij Van Zelst aanwezig was. Van Zelst werkt samen met de Climate Neutral Group om zowel onze organisatie als producten klimaatneutraal te maken. De Climate Neutral Group heeft veel kennis en ervaring op het gebied van reductie en compensatie van CO2-uitstoot. Samen met hen reduceren wij onze uitstoot door middel van het Cooking Stove Project in Oeganda.

LEASE A JEANS

Gisteren presenteerde zij tijdens hun congres hun doelen en ambities. Vervolgens waren er interessante sprekers zoals Bert van Son van MUD Jeans. In 2013 introduceerde hij ‘Lease A Jeans’: een innovatieve manier van guilt-free consumeren, volgens de principes van de circulaire economie.

SNEAKERS ZONDER FOOTPRINT

Aan het einde van de dag werd Van Zelst verrast met een heel leuk, klimaatneutraal cadeau. Een oude spijkerbroek die wij een aantal weken geleden instuurden heeft een nieuwe bestemming gekregen; Quick Sneakers van de oude jeans, een schoen zonder voetafdruk (footprint).