Fulltime bezorger-chauffeur-Eindhoven

De functie

Binnen het team van bezorgers/chauffeurs zijn wij op zoek naar een:

Bezorger – Eindhoven (M/V)

40 uur per week                                                                                                                

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bezorgen van (non-)foodproducten naar klanten in de regio Eindhoven met een kleine vrachtwagen. Dit doe je indirect samen met het team van logistiek en direct met je collega-chauffeurs. Je werkt van circa 08:00u tot 17:00u. Voordat je aan je route begint controleer je de afleverbonnen op bijzonderheden en check je bij de planner of er nog klanten zijn bijgekomen. Als dat het geval is verzamel je deze goederen alsnog en laad je ze in. Hoe dan ook moeten alle vries- en koelingsproducten uit de vries- en koelcellen worden gepakt en ingeladen. Je hoeft je geen zorgen te maken over deze

(non-)foodproducten, deze zijn de dag ervoor namelijk verzameld en klaargezet. Wanneer je zover bent begint je hoofdtaak, namelijk het:

 • Controleren van de kwaliteit en kwantiteit van de goederen voordat ze worden afgeleverd bij de klant;
 • Bezorgen van de goederen naar regionale klanten.

Het kan zomaar zijn dat je eerder terug bent van je route, in dat geval houdt je je bezig met het:

 • Ondersteunen van het logistieke team door bijvoorbeeld goederen te verzamelen of in te ruimen, de vrachtwagen schoon te maken of in de buitendienst het bijvullen van warme/koude drank-, snoep- of soepautomaten.

 

Jouw profiel

Herken je je in onderstaand profiel, neem dan vooral contact op:

 • Lbo/mbo werk en denkniveau;
 • In het bezit van een B-rijbewijs met intentie om C-rijbewijs met code 95 te gaan halen;
 • Woonachtig in de regio Eindhoven;
 • Stressbestendig, gestructureerd en klantgericht.

 

In ruil voor jouw inzet

In ruil voor jouw inzet bieden wij het volgende:

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid;
 • Salarisindicatie is afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Winstdeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: deelname aan de collectieve pensioensregeling, collectieve zorgverzekering, sportvergoeding, onkostenvergoeding, reiskostenvergoeding, ontwikkelingsmogelijkheden/budgetten;
 • Personeelsfeestjes, informatieavonden, bedrijfsborrels.

 

Daarnaast hanteert VZA de mantelafspraken in de cao voor de Foodservice en de Groothandel in Levensmiddelen (FSGIL) en de sub sectorale cao (deel A) voor de Groothandel in Horecaproducten.

 

Solliciteren en vragen

Ben je geënthousiasmeerd? Dan vragen wij je voor 30 september 2020 te reageren door je begeleidend schrijven, CV en andere relevante informatie te sturen naar vacature@zelst.nl t.a.v. Berni Bodewes (logistiek manager).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Over Van Zelst

Van Zelst is een echt familiebedrijf en in 45 jaar tijd uitgegroeid tot dé koffiespecialist van Nederland. Door de jaren heen gaven onze klanten aan dat zij naast koffie, ook behoefte hadden aan andere producten zoals fris en bier, schoonmaakmiddelen en food producten. Dat brengt ons waar we nu zijn: een totaalleverancier voor werk en horeca. Inmiddels is er een landelijke dekking met onze hoofdvestiging in Eindhoven en door onze filialen in Roosendaal, Sassenheim en Assen. Onze klanten zijn divers. Van MKB, gemeenten en ziekenhuizen tot klanten in de sport, leisure en horeca.

Als familiebedrijf zitten wij dicht op de maatschappij en voelen wij ons ook verantwoordelijk voor huidige- en toekomstige generaties. Onze duurzame en sociale activiteiten gaan dan ook verder dan de wetgever ons voorschrijft of de markt van ons vraagt.