Horeca

27
Jun
Acties

Gratis Fuze Tea glazen

Krijg nu 1 gratis doosje Fuze Tea glazen bij afname van 2 tray's Fuze Tea 1,25 liter naar keuze. 

06
Jun
Acties

Gratis Fuze Tea Green Apple Kiwi Zero

02
Mar
Inspiratie

Cappuccino maar dan anders; Alternatieven voor koemelk

Cappuccino is nog altijd één van de meest gedronken ‘melk-koffies’. Maar de alternatieve cappuccino maakt zijn opmars. Want, melk betekent allang niet meer enkel koemelk. Maar welke alternatieven voor je dagelijkse cappuccino zijn er eigenlijk? En hoe kies je?

28
Feb
Inspiratie

Koffie en sport, een winnende combinatie

Drink jij graag een kop koffie voor het sporten? Je bent niet de enige. Uit onderzoek blijkt namelijk dat zo’n 37 procent van alle mensen koffie besteld in een sportclub of kantine. En da’s logisch. Want koffie is niet alleen hartstikke lekker. Ook je sportprestaties krijgen er een boost van. Ik vertel je er alles over. Lees je mee? 

04
Oct
Nieuws

Partnership HockeyWerkt en Van Zelst

We zijn trots op ons partnership met HockeyWerkt! We hebben een gezamelijke missie: het ontzorgen van verenigingen. Met deze interessante samenwerking versterken HockeyWerkt en Van Zelst elkaar en de hockeywereld.

28
Sep
Inspiratie

Shaken, not stirred

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn al klaar voor de nieuwe Bond film sinds 2019. Eindelijk komt nu de film No time to die uit! Ik heb het perfecte drankje (natuurlijk met koffie) om daarbij te drinken.

23
Jun
Nieuws

Statiegeldsysteem

Vanaf 1 juli 2021 is  statiegeld op kleine plastic flesjes voor frisdranken en waters in Nederland wettelijk verplicht.

01
Jun
Inspiratie

Een cocktail met koffie? Jazeker! Maak heel makkelijk deze lekkere Gin Tonic Koffiecocktail

Deze cocktail is een twist op de geliefde Gin Tonic en heerlijk verfrissend. Veel werk? Nee joh, niet op een zomerse avond. Deze cocktail is erg makkelijk te maken.

10
May
Inspiratie

Tijd voor thee

Thee is trending. Dat merk je bijvoorbeeld aan de opkomst van theebars. Waar de koffiebar in Nederland al helemaal is ingebakerd, is de theebar nog erg nieuw.

21
Apr
MVO

5 keurmerken voor een duurzaam bakje koffie

Met behulp van keurmerken kun je bewuster kiezen voor duurzaamheid en draag je bij aan een beter milieu. Een kleine keuze die invloed heeft op grote projecten.