Horeca

30
Nov
Nieuws

Henk van Zelst

Henk van Zelst 

16 november 1945 – 14 november 2023 

 

''We leven in een mooie wereld, mooier dan we denken'' 

Henk van Zelst 

31
Oct
MVO

Drink jij Fairtrade?

Het is fairtrade week! Wist je dat koffie, op olie na, het belangrijkste handelsproduct ter wereld is?

10
Jul
Inspiratie

Koffie ijsjes

De zomer is in volle gang en het is goed warm. Misschien denk je dan niet als eerste aan een kopje koffie… en daar hebben we iets op bedacht: heerlijk verkoelende koffie ijsjes.

11
Aug
MVO

Kies jij voor duurzame koffie? Let op deze 5 keurmerken!

Een betere wereld begint bij de koffiemachine. In ieder geval bij Van Zelst. Wij hechten dan ook grote waarde aan een vijftal keurmerken. Elk van toepassing op een ander deel van onze bedrijfsvoering. Van de producten die we verkopen tot de keuzes die we maken. En dat is iets waar jij - als klant - ook van profiteert. We vertellen je er alles over. 

02
Mar
Inspiratie

Cappuccino maar dan anders; Alternatieven voor koemelk

Cappuccino is nog altijd één van de meest gedronken ‘melk-koffies’. Maar de alternatieve cappuccino maakt zijn opmars. Want, melk betekent allang niet meer enkel koemelk. Maar welke alternatieven voor je dagelijkse cappuccino zijn er eigenlijk? En hoe kies je?

28
Feb
Inspiratie

Koffie en sport, een winnende combinatie

Drink jij graag een kop koffie voor het sporten? Je bent niet de enige. Uit onderzoek blijkt namelijk dat zo’n 37 procent van alle mensen koffie besteld in een sportclub of kantine. En da’s logisch. Want koffie is niet alleen hartstikke lekker. Ook je sportprestaties krijgen er een boost van. Ik vertel je er alles over. Lees je mee? 

04
Oct
Nieuws

Partnership HockeyWerkt en Van Zelst

We zijn trots op ons partnership met HockeyWerkt! We hebben een gezamelijke missie: het ontzorgen van verenigingen. Met deze interessante samenwerking versterken HockeyWerkt en Van Zelst elkaar en de hockeywereld.

28
Sep
Inspiratie

Shaken, not stirred

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn al klaar voor de nieuwe Bond film sinds 2019. Eindelijk komt nu de film No time to die uit! Ik heb het perfecte drankje (natuurlijk met koffie) om daarbij te drinken.

23
Jun
Nieuws

Statiegeldsysteem

Vanaf 1 juli 2021 is  statiegeld op kleine plastic flesjes voor frisdranken en waters in Nederland wettelijk verplicht.

01
Jun
Inspiratie

Een cocktail met koffie? Jazeker! Maak heel makkelijk deze lekkere Gin Tonic Koffiecocktail

Deze cocktail is een twist op de geliefde Gin Tonic en heerlijk verfrissend. Veel werk? Nee joh, niet op een zomerse avond. Deze cocktail is erg makkelijk te maken.