Horeca

TOTAALLEVERANCIER VOOR WERK EN HORECA

Onze slogan is niet voor niets "Totaalleverancier voor Werk en Horeca". Als organisatie willen wij bedrijven en horeca één ingang bieden naar alle behoeftes aan voedingsmiddelen, servies, bestek, schoonmaakproducten en hygiëne middelen, warme- en koude dranken apparatuur, koelingen, vriezers, kook-apparatuur en benodigdheden, pos-materialen en verkoopondersteuning. De belangrijkste pijler van onze organisatie is een flexibele service.

DIENSTEN VOOR HORECA SECTOR

Door onze ervaring en kennis binnen met een breed scala aan Horeca bedrijven leveren wij specifieke diensten ter ondersteuning van Horeca ondernemers. De ene Horeca is de andere Horeca niet. U kunt 7 dagen in de week open zijn op alleen tijdens het zomer- of winterseizoen daarnaast heb je als Horeca ondernemer te maken met (onverwachte) piekmomenten.

Er zijn gezette tijden waarop u producten geleverd wilt hebben en in drukke tijden voeren we het aantal leveringen voor u op. U heeft behoefte aan specifieke producten, dan nemen wij deze op in het assortiment. We leveren standaard van maandag tot en met vrijdag, maar ook op zaterdag en zondag als dat nodig is. We hebben een 24/7 eigen servicedienst voor leveringen en service aan uw Horeca (koffie)apparatuur

We zijn flexibel in het vinden van gezamenlijke oplossingen zodat we aan uw wensen kunnen voldoen. We maken duidelijke afspraken en houden u pro-actief op de hoogte van ontwikkelingen zodat u zich kan concentreren op het uitbaten van uw horeca gelegenheid.

AUTOMATEN EN VOORZIENINGEN VOOR DE HORECA BRANCHE

In elke branche is behoefte aan koffie en koffiemachines. De koffievoorziening voor Horeca ondernemers is een belangrijke motor van de organisatie. Van oudsher is koffie ons specialisme en we zijn dan ook dealer en partner van Reneka, Douwe Egberts, Nescafé, Illy Caffè en Bravilor. Wij bieden Horeca ondernemers dus een breed scala aan koffieapparatuur van piston espressomachines tot volautomatische koffieautomaten en percolators.

Onze dienstverlening houdt niet op na de plaatsing van een automaat. Om te zorgen dat uw koffievoorziening 24/7 operationeel is hebben we een landelijke 7 dagen servicedienst die opereert vanuit onze vestigingen. Naast periodiek onderhoud en service staan we bij calamiteiten direct voor u klaar, ook met vervangende apparatuur. Heeft u voor evenementen tijdelijk extra koffieapparatuur nodig? Bel ons!

U heeft uiteraard nog veel meer apparatuur en hulpmiddelen in uw Horeca gelegenheid. Als totaalleverancier bieden we u één ingang voor:

  • Keuken voorzieningen: ovens, friteuses, steamers, warmhoudapparatuur, werkplekken, koelingen en vriezers.
  • Bar voorzieningen: koelingen, tappunten.
  • Utiliteiten: koffieservies met logo, algemeen servies, bestek, glaswerk en Horeca meubilair.
  • Hulpmiddelen: dispensers, schoonmaak hulpmiddelen,

Als groothandel werken wij intensief samen met de bekende fabrikanten van deze apparatuur, utiliteiten en hulpmiddelen en kunnen wij u hiervan voorzien tegen concurrerende prijzen.

ASSORTIMENT MET 6000+ ARTIKELEN

Wij bieden de Horeca een breed productassortiment, eigenlijk te veel om op te noemen. Van verse producten tot diepvriesproducten, van kant-en-klare producten tot halffabricaten, van dranken tot disposables. Daarnaast leveren we ook het hele pakket facilitaire middelen! Van bierviltjes tot vaatdoeken. Gebruik onze zoekfunctie om de gewenste producten te vinden in ons assortiment.

Door de historische overname van drankengroothandels is ons assortiment dranken ingericht op Horeca. U heeft de keuze uit de bekende merken frisdranken, alcoholische dranken en een selectie kwaliteitswijnen en huiswijn.

Als onafhankelijke dranken leverancier kunt u voor diverse merken bier leveren, waaronder alle A-merken, diverse abdij bieren en speciaal bieren.

FLEXIBELE SERVICE

Als organisatie willen we onze Horeca klanten ontzorgen en een pro-actieve service bieden. Met ontzorgen willen we u zoveel mogelijk zaken makkelijk maken. U kunt eenvoudig online bestellen, of bestellen per telefoon en fax. Wilt u wekelijks gebeld worden om de bestelling niet te vergeten? Dat kan. U kunt in onze webshop snel uit een overzicht van reeds bestelde producten uw bestelling herhalen en complete bestellingen herbestellen.

Omdat u voor al uw benodigdheden bij ons terecht kunt ontvangt u wekelijks één factuur, om de administratie te beperken.

Bezorgen tot in het keukenkastje? Hoe en waar u de producten geleverd wilt hebben kunnen we in overleg bepalen. Wij bezorgen altijd met onze eigen bezorgdienst en onze chauffeurs staan tot uw dienst.

 

We houden u pro-actief op de hoogte van ontwikkelingen. Zijn er nieuwe producten in uw productgroepen, komt er een monteur langs voor periodiek onderhoud aan uw apparatuur en is er een product niet leverbaar, dan bellen we om een alternatief te bespreken.

Heeft u eigen producten zoals bedrukte suikerzakjes en melkcups? Deze zetten we voor u op voorraad en u kunt uit uw eigen voorraad bestellen.

Een belangrijke kenmerk van onze service zijn de heldere en duidelijke afspraken, dan weten we beide wat er van ons verwacht wordt.