Inspiratie

07
Jan
Inspiratie

5 Feiten over koffie en gezondheid

Koffie is een van de meest gedronken drankjes op de wereld. Per dag gaan er zo’n miljard kopjes koffie doorheen. Ook in Nederland drinken we graag een kopje. Gemiddeld 4 per dag. Maar hoe zit het met de invloed van koffie op onze gezondheid?

06
Jan
Nieuws

Lucart Eco Natural

Lucart Eco Natural is het eerste hygiënepapier dat gemaakt is uit drankkartons. Daarbij is de gehele verpakking 100% plastic-vrij. Zo kunnen er bomen worden bespaard en CO2e emissies worden verlaagt. Het is dus goed voor mens en milieu. 

05
Jan
Inspiratie

De Boodschappenmand

We kopen zo effectief mogelijk in, maar toch blijven er af en toe producten over. Weggooien is natuurlijk zonde, helemaal als we er mensen blij mee kunnen maken. Vandaar dat wij al jarenlang samenwerken met De Boodschappenmand uit Valkenswaard.

23
Dec
Inspiratie

Heerlijk koffie dessert

Morgenavond is het alweer kerstavond. Wat is het jaar toch snel gegaan. Ook deze kerst is wat anders dan wat we gewend zijn. Wil je het toch extra speciaal maken, maar weet je niet goed hoe? Dan hebben wij het perfecte last minute dessert. De kerstkoffie met Meringue Chocolade Topping.

14
Dec
Inspiratie

Soep op het werk

Jullie kennen mij natuurlijk als Barista Bouwke die gek is op koffie, maar voor een soepje ben ik ook altijd in. Vooral tijdens deze koude dagen. Soep kan een heerlijk tussendoortje of energyboost zijn voor tijdens het werk. Een kleine warme knuffel kan nooit kwaad.

13
Dec
Inspiratie

Hartverwarmende kerstkoffie

Het is al langer een trend om je kopje koffie om te toveren tot een heerlijk dessert. Tijdens de aankomende feestdagen kun je zowel koffieliefhebber als koffiehater verassen met de onderstaande kerstkoffie. Een heerlijke koffie met Baileys en chocolade.

02
Dec
Nieuws

Een kopje koffie met stagiaire Bo

Stagelopen bij Van Zelst, hoe is dat? We vroegen het aan marketing en communicatie stagiaire Bo.

24
Nov
Inspiratie

Sinterklaas en de Speculatte

De Speculatte, het ideale drankje voor iedereen die van Sinterklaas en speculaas houdt. Alleen speculaas mag ook. Hoe dan ook, het is een feestje in je mond.

10
Nov
Nieuws

Biologisch assortiment Melange d'Or

We vinden het milieu en dierenwelzijn heel belangrijk. Dat zie je terug in de producten van ons private label Melange d’Or. Vandaar dat er steeds meer biologische producten aan het assortiment worden toegevoegd.

22
Oct
Inspiratie

Herfst is dé tijd voor Chai Tea!

Herfst. Tijd van mooie kleuren, van verandering, van regen, mist en guurheid. Herfst is een mooi seizoen vind ik. Je verliest de zomer (wat gaat dat snel he), maar je krijgt er toch heel wat voor terug als je goed kijkt. Zeker als je weet hoe je de kou en guurheid om kan zetten in iets hartverwarmends. En dat doe je door je koffie- en theemoment te verrijken met Chai Tea. Of eigenlijk, Chai Tea Latte.