Inspiratie

22
Oct
Inspiratie

Herfst is dé tijd voor Chai Tea!

Herfst. Tijd van mooie kleuren, van verandering, van regen, mist en guurheid. Herfst is een mooi seizoen vind ik. Je verliest de zomer (wat gaat dat snel he), maar je krijgt er toch heel wat voor terug als je goed kijkt. Zeker als je weet hoe je de kou en guurheid om kan zetten in iets hartverwarmends. En dat doe je door je koffie- en theemoment te verrijken met Chai Tea. Of eigenlijk, Chai Tea Latte.

19
Oct
Inspiratie

Een kleine of grote koffieautomaat op kantoor?

Koffie op kantoor. Naast goede werkplekken en wifi het volgende belangrijke agendapunt. Maar hoe kies je een automaat? Er is nogal veel keuze voor de zakelijke klant.

28
Sep
Inspiratie

Shaken, not stirred

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn al klaar voor de nieuwe Bond film sinds 2019. Eindelijk komt nu de film No time to die uit! Ik heb het perfecte drankje (natuurlijk met koffie) om daarbij te drinken.

15
Sep
Inspiratie

Automaten verzorg(st)er – Roosendaal

Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega voor ons automaten verzorgingsteam.

07
Sep
Inspiratie

Terug naar kantoor? Zorg dat je koffiecorner er klaar voor is!

Nu thuiswerkers weer langzaam terug mogen naar kantoor en ook de vakantie weer voorbij is, gaan onze servicemonteurs weer flink aan de bak.

12
Aug
Inspiratie

Robbie Helpdesk - Onderhoudsbeurt Perto

In deze video gaat Robbie je uitleggen hoe je een grote onderhoudsbeurt kan verrichten bij een Perto Espresso Koffiemachine. 

28
Jul
Inspiratie

Verras je personeel en collega's met deze verfrissende opkikker

Wil je deze zomer je personeel eens verrassen? Op de vrijdagmiddagborrel of zomaar, omdat het warm is en we hard aan het werk zijn? Dan heb ik twee hele goede drankjes voor jou!

25
Jun
Inspiratie

Wat gebeurt er met je als je niet genoeg drinkt?

Wat gebeurt er met je als je niet genoeg drinkt? En hoeveel moet je eigenlijk drinken onder normale omstandigheden? En hoe kun je je werknemers en klanten het best helpen met het drinken van meer water?

01
Jun
Inspiratie

Een cocktail met koffie? Jazeker! Maak heel makkelijk deze lekkere Gin Tonic Koffiecocktail

Deze cocktail is een twist op de geliefde Gin Tonic en heerlijk verfrissend. Veel werk? Nee joh, niet op een zomerse avond. Deze cocktail is erg makkelijk te maken.

10
May
Inspiratie

Tijd voor thee

Thee is trending. Dat merk je bijvoorbeeld aan de opkomst van theebars. Waar de koffiebar in Nederland al helemaal is ingebakerd, is de theebar nog erg nieuw.