Inspiratie

20
Sep
Inspiratie

Verras jouw medewerkers met een kerstpakket van Van Zelst 

Hè, gaan we nu al over kerst beginnen? Jazeker. De feestdagen zijn namelijk dichterbij dan je denkt. Over een paar weken verzamelen we weer rond de kerstboom om te genieten van elkaar, het lekkere eten én de mooiste cadeaus. En één van die cadeaus onder de boom? Een kerstpakket van Van Zelst natuurlijk. Dankzij ons ruime aanbod vind je altijd iets dat bij jouw organisatie en budget past. We vertellen je er meer over. 

11
Aug
MVO

Kies jij voor duurzame koffie? Let op deze 5 keurmerken!

Een betere wereld begint bij de koffiemachine. In ieder geval bij Van Zelst. Wij hechten dan ook grote waarde aan een vijftal keurmerken. Elk van toepassing op een ander deel van onze bedrijfsvoering. Van de producten die we verkopen tot de keuzes die we maken. En dat is iets waar jij - als klant - ook van profiteert. We vertellen je er alles over. 

19
Jul
Inspiratie

Koel de werkdag door met deze verfrissende ijskoffie recepten

Denk jij bij ijskoffie direct aan een glas waterige koffie met een ijsklontje erin? Dan hebben wij een verrassing voor je. Het kan namelijk leuker. En vooral: lekkerder. Wij zetten een aantal  ijskoffie recepten voor je op een rijtje. Met een paar eenvoudige ingrediënten - neem mee van thuis óf kijk je baas lief aan - til jij jouw koffiepauze naar een hoger niveau. Laat de zomer maar komen! 

01
Jul
Inspiratie

Ontdek wat koffie zegt over jouw bedrijf

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Zowel bij klant als collega. Die kans met beide handen aangrijpen? Je doet het met goede koffie op kantoor of werkvloer. Uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn ontzettend veel soorten koffie én koffiezetapparaten verkrijgbaar tegenwoordig. Elk met hun eigen eigenschappen en boodschap. Benieuwd wat jouw koffiekeuze zegt over jouw organisatie? Lees snel verder. 

01
Jul
Inspiratie

Houd het hoofd koel op kantoor met deze 3 tips

De zon laat zich steeds vaker van z’n beste kant zien. En de temperaturen lopen hoog op. Ook op de werkvloer. Dat kan maar één ding betekenen; de zomer is in aantocht. Benieuwd hoe jij - ondanks de warmte - het hoofd koel kunt houden? Lees dan vooral verder. Een hint, een waterkoeler op kantoor kan uitkomst bieden.

01
Jul
Inspiratie

Het volledige proces van koffieplant tot kop koffie

Ben jij benieuwd naar de reis die koffiebonen afleggen voordat ze gebrand, gemalen en gebrouwen in jouw kopje liggen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Vandaag doen we het hele proces - van koffieplant tot kop - uit de doeken. Laten we bij het begin beginnen. 

23
Jun
Inspiratie

Ben jij klaar voor de ultieme thee beleving?

Thee… Een vrouwendrankje? Of iets dat je alleen drinkt wanneer je ziek bent? Dacht het niet. Thee is namelijk hartstikke hip. Het wint - langzaam maar gestaag - aan terrein. Ook op kantoor zijn de kopjes thee niet aan te slepen. De waterkoker borrelt driftig door. Deze theebeleving naar een hoger niveau tillen? Dat doe je met onze tips. Maar eerst… een paar interessante feitjes.

05
May
Inspiratie

Met deze koffierecepten kom jij fris de lente door

De wereld staat in bloei. De vogels fluiten. En ook de zon laat zich steeds vaker van z’n beste kant zien. Dat kan maar één ding betekenen: de lente is begonnen. Dat vier je met een heerlijke ijskoffie in de vroege voorjaarszon.

29
Apr
Inspiratie

Koffie, het visitekaartje van je bedrijf

Je nieuwe collega een beetje beter leren kennen. Dat ene idee toetsen bij je team. Een belangrijke onderhandeling tot een goed einde brengen. En uiteindelijk… jouw organisatie vleugels geven. Het gebeurt allemaal onder het genot van een kop koffie. Een koffiemachine - en de bijbehorende bonen - zijn dan ook het visitekaartje van je bedrijf. 

14
Apr
Inspiratie

Heerlijke Paas Tiramisu

Het is alweer bijna Pasen. Heerlijk in de zon brunchen met familie en vrienden. Daar mogen natuurlijk de koffie én een dessert niet bij ontbreken. Daarom hebben wij het makkelijk gemaakt voor je, en de twee gecombineerd. Namelijk een heerlijke paas tiramisu. Makkelijk om te maken en het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Wij leggen je uit hoe je het maakt.