Inspiratie

01
Jul
Inspiratie

Ontdek wat koffie zegt over jouw bedrijf

01
Jul
Inspiratie

Houd het hoofd koel op kantoor met deze 3 tips

De zon laat zich steeds vaker van z’n beste kant zien. En de temperaturen lopen hoog op. Ook op de werkvloer. Dat kan maar één ding betekenen; de zomer is in aantocht. Benieuwd hoe jij - ondanks de warmte - het hoofd koel kunt houden? Lees dan vooral verder. Een hint, een waterkoeler op kantoor kan uitkomst bieden.

01
Jul
Inspiratie

Het volledige proces van koffieplant tot kop koffie

Ben jij benieuwd naar de reis die koffiebonen afleggen voordat ze gebrand, gemalen en gebrouwen in jouw kopje liggen? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Vandaag doen we het hele proces - van koffieplant tot kop - uit de doeken. Laten we bij het begin beginnen. 

23
Jun
Inspiratie

Ben jij klaar voor de ultieme thee beleving?

Thee… Een vrouwendrankje? Of iets dat je alleen drinkt wanneer je ziek bent? Dacht het niet. Thee is namelijk hartstikke hip. Het wint - langzaam maar gestaag - aan terrein. Ook op kantoor zijn de kopjes thee niet aan te slepen. De waterkoker borrelt driftig door. Deze theebeleving naar een hoger niveau tillen? Dat doe je met onze tips. Maar eerst… een paar interessante feitjes.

05
May
Inspiratie

Met deze koffierecepten kom jij fris de lente door

De wereld staat in bloei. De vogels fluiten. En ook de zon laat zich steeds vaker van z’n beste kant zien. Dat kan maar één ding betekenen: de lente is begonnen. Dat vier je met een heerlijke ijskoffie in de vroege voorjaarszon.

29
Apr
Inspiratie

Koffie, het visitekaartje van je bedrijf

Je nieuwe collega een beetje beter leren kennen. Dat ene idee toetsen bij je team. Een belangrijke onderhandeling tot een goed einde brengen. En uiteindelijk… jouw organisatie vleugels geven. Het gebeurt allemaal onder het genot van een kop koffie. Een koffiemachine - en de bijbehorende bonen - zijn dan ook het visitekaartje van je bedrijf. 

14
Apr
Inspiratie

Heerlijke Paas Tiramisu

Het is alweer bijna Pasen. Heerlijk in de zon brunchen met familie en vrienden. Daar mogen natuurlijk de koffie én een dessert niet bij ontbreken. Daarom hebben wij het makkelijk gemaakt voor je, en de twee gecombineerd. Namelijk een heerlijke paas tiramisu. Makkelijk om te maken en het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Wij leggen je uit hoe je het maakt.

08
Mar
Inspiratie

Een kopje koffie met logistiek medewerkster Kim

Vandaag is het International Women’s Day. Een mooie dag om stil te staan bij de kanjers van vrouwen die bij Van Zelst werken. En dat aantal is binnen ons bedrijf best groot; 40% is vrouw en dat binnen een organisatie waar de grootste afdelingen de Technische Dienst en Logistiek zijn. We spreken Kim over hoe het is om als vrouw op de logistieke afdeling te werken. Kim geeft een ons kijkje in haar werkzaamheden.  

02
Mar
Inspiratie

Cappuccino maar dan anders; Alternatieven voor koemelk

Cappuccino is nog altijd één van de meest gedronken ‘melk-koffies’. Maar de alternatieve cappuccino maakt zijn opmars. Want, melk betekent allang niet meer enkel koemelk. Maar welke alternatieven voor je dagelijkse cappuccino zijn er eigenlijk? En hoe kies je?

28
Feb
Inspiratie

Koffie en sport, een winnende combinatie

Drink jij graag een kop koffie voor het sporten? Je bent niet de enige. Uit onderzoek blijkt namelijk dat zo’n 37 procent van alle mensen koffie besteld in een sportclub of kantine. En da’s logisch. Want koffie is niet alleen hartstikke lekker. Ook je sportprestaties krijgen er een boost van. Ik vertel je er alles over. Lees je mee?