Inspiratie

25
Jan
Inspiratie

Irish Coffee

Het heerlijke after-dinner drankje is zeer populair onder de koffiedrinkers. Het is een drankje dat warmte en gezelligheid uitstraalt en daarom wordt het vaak gedronken in de wintermaanden. Wil je de oorsprong weten van Irish Coffee? Of het recept lezen? Lees dan verder. 

04
Dec
Nieuws

Een kopje koffie met accountmanger René

Het is tijd om stil te staan bij een van onze gezellige collega's. René vertelt je over zijn ervaringen als accountmanager binnen Van Zelst. 

30
Nov
Nieuws

Henk van Zelst

Henk van Zelst 

16 november 1945 – 14 november 2023 

 

''We leven in een mooie wereld, mooier dan we denken'' 

Henk van Zelst 

31
Oct
MVO

Drink jij Fairtrade?

Het is fairtrade week! Wist je dat koffie, op olie na, het belangrijkste handelsproduct ter wereld is?

10
Jul
Inspiratie

Koffie ijsjes

De zomer is in volle gang en het is goed warm. Misschien denk je dan niet als eerste aan een kopje koffie… en daar hebben we iets op bedacht: heerlijk verkoelende koffie ijsjes.

04
May
Inspiratie

Geen zuivere koffie

We kennen allemaal wel de uitdrukking “geen zuivere koffie” maar waar komt deze vandaan? In deze blog vertellen we het verhaal achter deze uitdrukking.

06
Apr
Inspiratie

Paastiramisu met advocaat

Het is alweer bijna Pasen. Een feestdag om lekker te ontbijten, brunchen of lunchen. Daar past een heerlijke Paastiramisu met advocaat natuurlijk goed bij! Wij leggen je uit hoe je deze gemakkelijk kan maken.

02
Mar
Inspiratie

Een kopje koffie met administratief medewerkster Vera

Vandaag is het International Women’s Day. Een mooie dag om stil te staan bij de kanjers van vrouwen die bij Van Zelst werken. We spreken Vera over hoe het is om als vrouw op de administratieve afdeling te werken.

17
Jan
Inspiratie

De leukste koffie feitjes

We drinken elke dag een lekkere kop koffie, maar wat weten we er nu echt van? Wij nemen je mee in de wondere wereld van koffie en hebben de leukste feitjes op een rijtje gezet.

22
Dec
Inspiratie

Spaanse Kerstkoffie

Probeer nu een heerlijke Spaanse koffie cocktail, de Barraquito. Deze koffie is een heerlijke afsluiter van het kerstdiner!