Inspiratie

28
Jul
Inspiratie

Verras je personeel en collega's met deze verfrissende opkikker

Wil je deze zomer je personeel eens verrassen? Op de vrijdagmiddagborrel of zomaar, omdat het warm is en we hard aan het werk zijn? Dan heb ik twee hele goede drankjes voor jou!

25
Jun
Inspiratie

Wat gebeurt er met je als je niet genoeg drinkt?

Wat gebeurt er met je als je niet genoeg drinkt? En hoeveel moet je eigenlijk drinken onder normale omstandigheden? En hoe kun je je werknemers en klanten het best helpen met het drinken van meer water?

01
Jun
Inspiratie

Een cocktail met koffie? Jazeker! Maak heel makkelijk deze lekkere Gin Tonic Koffiecocktail

Deze cocktail is een twist op de geliefde Gin Tonic en heerlijk verfrissend. Veel werk? Nee joh, niet op een zomerse avond. Deze cocktail is erg makkelijk te maken.

10
May
Inspiratie

Tijd voor thee

Thee is trending. Dat merk je bijvoorbeeld aan de opkomst van theebars. Waar de koffiebar in Nederland al helemaal is ingebakerd, is de theebar nog erg nieuw.

21
Apr
MVO

5 keurmerken voor een duurzaam bakje koffie

Met behulp van keurmerken kun je bewuster kiezen voor duurzaamheid en draag je bij aan een beter milieu. Een kleine keuze die invloed heeft op grote projecten.

06
Apr
Inspiratie

De smaak van koffie

Koffie. Het meest gedronken drankje op aarde. Maar, welke smaak heeft koffie eigenlijk? En, wat beïnvloedt die smaak? Kun jij verschillende smaken koffie onderscheiden? 

16
Mar
Inspiratie

5 Feiten over koffie en gezondheid

Koffie is een van de meest gedronken drankjes op de wereld. Per dag gaan er zo’n miljard kopjes koffie doorheen. Ook in Nederland drinken we graag een kopje. Gemiddeld 4 per dag. Maar hoe zit het met de invloed van koffie op onze gezondheid?

17
Feb
Inspiratie

De Flat White; Dé melkkoffie voor de échte koffieliefhebber.

Ik heb een hele tijd als barista in een koffietentje in Den Bosch gewerkt. Daar kreeg ik heel vaak de
vraag of ik een cappuccino wilde maken, “maar dan wat sterker”.

10
Feb
Inspiratie

Valentijn; Zelf een hartje maken in je cappuccino

Maak een hartje met cacao! In 3 eenvoudige stappen. Een hartje van cacao maken kan iedereen!

28
Jan
MVO

Het verbod op wegwerpplastic

Zoals je misschien al weet zijn plastic wegwerpproducten, die eenmalig gebruikt worden, vanaf 3 juli 2021 verboden. Dit zijn producten zoals bestek, borden, rietjes en roerstaafjes.