Inspiratie

10
Jul
Inspiratie

Koffie ijsjes

De zomer is in volle gang en het is goed warm. Misschien denk je dan niet als eerste aan een kopje koffie… en daar hebben we iets op bedacht: heerlijk verkoelende koffie ijsjes.

04
May
Inspiratie

Geen zuivere koffie

We kennen allemaal wel de uitdrukking “geen zuivere koffie” maar waar komt deze vandaan? In deze blog vertellen we het verhaal achter deze uitdrukking.

06
Apr
Inspiratie

Paastiramisu met advocaat

Het is alweer bijna Pasen. Een feestdag om lekker te ontbijten, brunchen of lunchen. Daar past een heerlijke Paastiramisu met advocaat natuurlijk goed bij! Wij leggen je uit hoe je deze gemakkelijk kan maken.

02
Mar
Inspiratie

Een kopje koffie met administratief medewerkster Vera

Vandaag is het International Women’s Day. Een mooie dag om stil te staan bij de kanjers van vrouwen die bij Van Zelst werken. We spreken Vera over hoe het is om als vrouw op de administratieve afdeling te werken.

17
Jan
Inspiratie

De leukste koffie feitjes

We drinken elke dag een lekkere kop koffie, maar wat weten we er nu echt van? Wij nemen je mee in de wondere wereld van koffie en hebben de leukste feitjes op een rijtje gezet.

22
Dec
Inspiratie

Spaanse Kerstkoffie

Probeer nu een heerlijke Spaanse koffie cocktail, de Barraquito. Deze koffie is een heerlijke afsluiter van het kerstdiner!

20
Sep
Inspiratie

Verras jouw medewerkers met een kerstpakket van Van Zelst 

Hè, gaan we nu al over kerst beginnen? Jazeker. De feestdagen zijn namelijk dichterbij dan je denkt. Over een paar weken verzamelen we weer rond de kerstboom om te genieten van elkaar, het lekkere eten én de mooiste cadeaus. En één van die cadeaus onder de boom? Een kerstpakket van Van Zelst natuurlijk. Dankzij ons ruime aanbod vind je altijd iets dat bij jouw organisatie en budget past. We vertellen je er meer over. 

11
Aug
MVO

Kies jij voor duurzame koffie? Let op deze 5 keurmerken!

Een betere wereld begint bij de koffiemachine. In ieder geval bij Van Zelst. Wij hechten dan ook grote waarde aan een vijftal keurmerken. Elk van toepassing op een ander deel van onze bedrijfsvoering. Van de producten die we verkopen tot de keuzes die we maken. En dat is iets waar jij - als klant - ook van profiteert. We vertellen je er alles over. 

19
Jul
Inspiratie

Koel de werkdag door met deze verfrissende ijskoffie recepten

Denk jij bij ijskoffie direct aan een glas waterige koffie met een ijsklontje erin? Dan hebben wij een verrassing voor je. Het kan namelijk leuker. En vooral: lekkerder. Wij zetten een aantal  ijskoffie recepten voor je op een rijtje. Met een paar eenvoudige ingrediënten - neem mee van thuis óf kijk je baas lief aan - til jij jouw koffiepauze naar een hoger niveau. Laat de zomer maar komen! 

01
Jul
Inspiratie

Ontdek wat koffie zegt over jouw bedrijf

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Zowel bij klant als collega. Die kans met beide handen aangrijpen? Je doet het met goede koffie op kantoor of werkvloer. Uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn ontzettend veel soorten koffie én koffiezetapparaten verkrijgbaar tegenwoordig. Elk met hun eigen eigenschappen en boodschap. Benieuwd wat jouw koffiekeuze zegt over jouw organisatie? Lees snel verder.