Verras jouw medewerkers met een kerstpakket van Van Zelst 

Hè, gaan we nu al over kerst beginnen? Jazeker. De feestdagen zijn namelijk dichterbij dan je denkt. Over een paar weken verzamelen we weer rond de kerstboom om te genieten van elkaar, het lekkere eten én de mooiste cadeaus. En één van die cadeaus onder de boom? Een kerstpakket van Van Zelst natuurlijk. Dankzij ons ruime aanbod vind je altijd iets dat bij jouw organisatie en budget past. We vertellen je er meer over. 

Een kerstpakket, waarom zou je? 

Is het geven van een kerstpakket een goed idee? Absoluut. Door jouw medewerkers een kerstpakket cadeau te doen, laat je zien dat je hen waardeert. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van jouw strategie om jouw medewerkers te binden aan de organisatie. Zo’n gebaar (en de overige onderdelen van jouw retentiestrategie) zorgt ervoor dat mensen eerder geneigd zijn te blijven plakken én een tandje bij te zetten wanneer het nodig is. En dat wil je. 

Een trend: duurzame kerstpakketten 

Het thema duurzaamheid staat al een tijdje hoog op de agenda van veel organisaties. Het dringt nu ook door tot de wereld van kerstpakketten. Een duurzaam kerstpakket laat namelijk zien dat je begaan bent met mens, milieu en dier. Je vindt dan ook diverse duurzame opties in ons assortiment. Dat zijn pakketten vol duurzame en Fairtrade producten, waar je medewerkers écht blij van worden. 

Laat medewerkers hun eigen kerstpakket kiezen 

Vind je het lastig om een passend kerstpakket te vinden voor al die verschillende medewerkers? Snappen we. Daarom kun  je bij Van Zelst ook terecht voor een Keuzekado. Dat is een waardebon - verpakt in een mooie envelop met sfeervol kerstmagazine - waarmee jouw medewerkers inloggen in de webshop en zelf een cadeau uitkiezen. Er zijn ruim 2500 artikelen om uit te kiezen! Jouw medewerker slaagt dan ook altijd. 

Een kerstpakket van Van Zelst 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Zodat jouw medewerkers met een grote glimlach op hun gezicht de feestdagen ingaan.