Medewerk(st)er Verkoopondersteuning (M/V)

De functie

Binnen de afdeling verkoopondersteuning zijn wij op zoek naar een:

 

Medewerk(st)er Verkoopondersteuning (M/V)

36 uur per week – Eindhoven

Word jij blij van de best mogelijke service verlenen? Kun je goed luisteren, doorvragen en inspelen op de wensen van de klant? Dan is onze functie Medewerk(st)er Verkoopondersteuning iets voor jou. Jij bent de vriendelijke stem aan de telefoon die als belangrijkste schakel tussen de klant en de andere afdelingen fungeert.

In deze binnendienstfunctie ben je samen met je team verantwoordelijk voor het verwerken van binnenkomende orders via de webshop, mail en telefoon. Je beantwoordt vragen, opmerkingen en suggesties vanuit klanten en samenwerkingspartners over onderwerpen zoals bestellingen, automaatstoringen, leveringen, facturen en offertes.

Je houdt je daarnaast bezig met de verwerking van verkoopovereenkomsten, huurcontracten en het aanmaken van nieuwe klanten in het systeem. Jij bent de spil tussen de verschillende afdelingen en de klant en voelt je verantwoordelijk voor een kwalitatief goede dienstverlening.

Je belangrijkste taken zijn:

 • Verwerken: van binnenkomende orders via diverse orderkanalen;
 • Klantcontact: vragen over bestellingen, automaatstoringen, verkooporders, leveringen, facturen en offertes
 • Administratief: verwerken van leads en verkoopovereenkomsten
 • Adviseren:

 

Jouw profiel

Zijn Van Zelst en jij een match? Met het onderstaand profiel is de kans groot!  

 • Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau; want de juiste instelling is bij ons belangrijker dan het diploma.
 • Kennis en ervaring in Microsoft Office / Dynamics 365 Business Central, is een pré.
 • Competenties: leergierig, ondernemend, klantgericht en proactief.
 • Communicatief vaardig in Nederlands woord en schrift.
 • Flexibel ingesteld. Werktijden liggen tussen 07:30 uur en 17:30 uur.

In ruil voor jouw inzet
In ruil voor jouw inzet bieden wij het volgende:

 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Wij willen medewerkers echter graag aan ons binden, dus bij geschiktheid voor de functie zal dit in de toekomst zeker een vast contract worden.
 • Salaris is marktconform, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • 25 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: deelname aan de collectieve pensioensregeling, collectieve zorgverzekering, onkostenvergoeding, reiskostenvergoeding, ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Wij willen medewerkers echter graag ons aan binden, dus bij geschiktheid voor de functie zal dit in de toekomst zeker een vast contract worden.
 • Goede koffie en thee

Daarnaast hanteert VZA de mantelafspraken in de cao voor de Foodservice en de Groothandel in Levensmiddelen (FSGIL) en de sub sectorale cao (deel A) voor de Groothandel in Horecaproducten.

 

Solliciteren en vragen

Ben je geënthousiasmeerd? Dan vragen wij je voor 10 december 2022 te reageren door je begeleidend schrijven, CV en andere relevante informatie te sturen naar vacature@zelst.nl t.a.v. Tjeerd Verbeke. Ook voor vragen over deze functie kun je bij deze persoon terecht.

Na 10 december 2022 zal er een brievenselectie plaatsvinden en kort daarna vinden er twee gesprekken plaats. Hierover wordt tijdig per e-mail/telefoon contact met je opgenomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Van Zelst Automaten B.V.

Van Zelst Automaten B.V. is een echt familiebedrijf met haar oorsprong in de koffie. Van Zelst Automaten richt zich op het leveren van diensten en producten als totaalleverancier voor werk en horeca. Met een breed scala aan (non-)foodproducten, diverse soorten  vending- en koffieautomaten is VZA sinds de jaren ’70 een begrip in Eindhoven en omstreken. Inmiddels is er een landelijke dekking door onze filialen in Roosendaal, Sassenheim en Assen.

Werken bij Van Zelst Automaten is betekenisvol. Sinds de oprichting spannen wij ons in op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Dit is onder andere te merken aan verschillende energie neutrale en maatschappelijke initiatieven. Met een eigen logistieke en technische dienst zijn wij de nationale partner die onze klanten volledig bezorgt, verzorgt en ontzorgt.