Melange d'Or Bio Theelijn

8 heerlijke smaken vormen dé nieuwe theelijn van Melange d’Or. Iedere kop thee is vol van smaak en puur natuur dankzij de gecontroleerde biologische teelt. Onze handgeplukte thee selecteren wij met aandacht voor mens en natuur. Biologisch én Fairtrade, dat drinkt lekkerder. Ontdek jouw favoriet.           
                                                                       

                                                           

Bosvruchten

Geniet van onze biologische bosvruchten melange, afkomstig uit Sri Lanka. Aan de handgeplukte zwarte theeblaadjes uit het Avonlea gebergte zijn heerlijke stukjes framboos toegevoegd. Daarnaast is deze melange verrijkt met natuurlijke bosvruchten aroma’s die zorgen voor een volle, lichtzoete smaak.

 

Citroengras Gember Infusion

Citroengras en gember vormen de basis voor deze biologische kruiden infusion. Citroengras heeft een frisse smaak en de gember geeft een lekkere, pittige bite. Onze blend is verrijkt met groene thee en citroenschil. Een unieke combinatie om van te genieten.

 

Engelse Melange

Begin de dag goed met deze klassieke biologisch zwarte thee uit Sri Lanka. Onze thee is afkomstig uit het Avonlea gebergte en groeit op een hoogte van 900 tot 1.500 meter. Het klimaat, de grond, de hoogte en de traditionele verwerking van deze thee zorgen voor de herkenbare smaak.

 

Rooibos

Kom tot rust met deze pure biologische rooibos. Rooibos wordt gemaakt van naaldvormige blaadjes van de Aspalathus linearis plant. Onze rooibos wordt geteeld in Zuid-Afrika op een hoogte van 300 tot 600 meter boven zeeniveau. Rooibos heeft van nature een karakteristiek roodbruine kleur en is lichtzoet van smaak.

 

Moringa Infusion

Onze biologische Moringa kruiden infusion is afkomstig van de peperwortelboom. Deze ‘wonderboom’ heeft zijn naam te danken aan de hoge voedingswaarde en medicinale eigenschappen. De Moringa is afkomstig uit Sri Lanka en verrijkt met citroengras en kaneel. Dit geeft onze frisse kruidenblend een unieke twist.

 

Witte Thee Jasmijn

Onze biologische witte thee wordt gemaakt van de eerste jonge knoppen van de theeplant. De thee komt uit het gebied FuLiang in China. De unieke ligging en bijzondere omstandigheden vormen de onderscheidende kwaliteit. De  zachte smaak van de witte theeblaadjes is verrijkt met natuurlijk jasmijn aroma en sinaasappel aroma.

 

Earl Grey

Earl Grey is een echte klassieker. De biologische zwarte theeblaadjes die de basis vormen voor deze blend zijn afkomstig uit Sri Lanka, het voormalige Ceylon. Onze melange is verfijnd met natuurlijk bergamot aroma. Bergamot is een kleine citrusvrucht die de typische Earl Grey smaak geeft aan de thee.

 

Groene Thee Citroen

Proef deze heerlijke biologische groene thee, afkomstig uit de James vallei in de regio Kandy in Sri Lanka. De theeplantages bevinden zich op 600 tot 1.200 meter hoogte. Thee uit deze regio is intens en vol van smaak. Onze blend is verrijkt met citroengras en citroenschil, wat deze thee bijzonder verfrissend maakt.