Biologisch assortiment Melange d'Or

We vinden het milieu en dierenwelzijn heel belangrijk. Dat zie je terug in de producten van ons private label Melange d’Or. Vandaar dat er steeds meer biologische producten aan het assortiment worden toegevoegd. De biologische producten van Melange d’Or gaan uit van de kracht van de natuur. Het zijn pure producten waarbij geen chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest gebruikt zijn.

Europees Biologisch Keurmerk

De biologische producten van Melange d’Or dragen het Europees Biologisch keurmerk. Dit is te herkennen aan het “groene blaadje” op de verpakking. Het keurmerk staat voor de aanpak om landbouw en voedselproductie op alle aspecten van mens, dier en milieu in balans te brengen. Dit keurmerk kenmerkt zich door hoge score op controle, transparantie en duurzaamheid.

Nieuwkomers

Een tijdje geleden zijn er twee nieuwe artikelen toegevoegd aan het biologisch assortiment van Melange d’Or, namelijk;

Melange d’Or Bio thee

8 heerlijke smaken vormen de theelijn van Melange d’Or. Iedere kop thee is vol van smaak en puur natuur dankzij de gecontroleerde biologische teelt. Onze handgeplukte thee selecteren wij met aandacht voor mens en natuur. Biologisch én Fairtrade, dat drinkt lekkerder. Wil jij je favoriet ontdekken klik dan hier om meer te lezen over de theelijn.

Melange d’Or Sidamo Ethiopië

In samenwerking met Groendomein Het Wasven is de Melange d’Or Sidamo Ethiopië tot stand gekomen. Een perfect gebalanceerde koffie met een medium branding die zorgt voor een fijn aroma en een vollere body. De bonen zijn speciaal geselecteerd en worden direct Fairtrade en biologisch ingekocht en verwerkt. De koffie wordt gebrand door vrijwilligers en ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wil je meer lezen over deze bijzondere koffie? Klik dan hier.