Melange d'Or Voorjaarsactie

melange-dor-voorjaarsactie

De vogeltjes fluiten, de bloemetjes bloeien en het zonnetje schijnt. Wij krijgen er de lentekriebels van en starten daarom met onze Melange d'Or Voorjaarsactie.

Een lekker bakje koffie smaakt ook in het voorjaar bijzonder lekker. Bij ons begin je het voorjaar ook nog eens voordelig met 25% korting én 1.000 koppen koffie gratis op ons geselecteerde Melange d'Or assortiment. De actie geldt zowel op huur als op koop.

Perfecte koffiekeuze

Wij helpen je graag bij het maken van de perfecte koffiekeuze voor jouw situatie. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze koffieadviseurs voor het beste advies. Je kunt ook klikken op één van onderstaande machines om een offerte op te vragen.

Melange d’Or

Ons eigen label Melange d’Or biedt alles wat je organisatie nodig heeft om lekkere koffie te serveren aan je klanten, bezoekers én medewerkers. Melange d'Or is de perfect combinatie tussen kwaliteit én een scherpe prijs. Wil je gaan voor heerlijke bonenkoffie of voor de snelheid en het gemak van een vriesdroog automaat? Melange d’Or heeft een uitgebreid assortiment van koffiemachines en producten. Er zit er altijd een bij voor jouw organisatie.

Waarom kiezen voor Van Zelst?

Een tevreden klant staat bij ons centraal. Er is aandacht voor jouw organisatie en we denken graag met je mee, zodat jij de beste keuzes kan maken. Wanneer je klant wordt bij ons ben je verzekerd van de volgende service:

- Wij zijn een duurzaam én betrokken familiebedrijf.

- Gratis bezorging zonder minimale bestelhoeveelheid.

- Wij hebben een eigen technische dienst voor de installatie en reparatie van onze koffiemachines.

- Meer dan 5.000 artikelen op voorraad. Je kunt bij ons ook terecht voor de vrijdagmiddagborrel, lunch of je schoonmaakartikelen.

Benieuwd geworden?

Wij helpen je graag met de perfecte keuze voor jouw situatie. Hoe? Dat bepaal je helemaal zelf.

Afspraak
Telefoon
E-mail
Chat

Deze actie loopt tot 31 mei. Vraag onze koffieadviseurs naar de voorwaarden van onze voorjaarsactie.