Melange d'Or Zomerkeuze Actie

zomerkeuze actie melange dor

Het is vollop zomer en in de zomer zoeken we verkoeling. Toch kan een lekker bakje koffie dan ook zeker niet ontbreken op de werkvloer, kantoor of in de kantine. Daarom heeft Van Zelst de verfrissende Melange d'Or zomerkeuze actie gestart. Bij de koop of huur van een Melange d'Or automaat ontvangt u een gratis Eden Waterkoeler met fles OF 10 gratis tray's uit het Coca Cola assortiment bij de huur van een Coca Cola automaat. Deze keuze is aan u, natuurlijk adviseren wij u graag door middel van een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek. 

De aanbieding

Keuze Gratis Eden Waterkoeler

Een gratis Eden Waterkoeler met gratis waterfles. Deze strakke waterkoeler doet prima dienst naast uw koffieautomaat en schenkt koud en lauw water. 

Keuze 10 Tray's blik uit het Coca Cola Assortiment

10 tray's blik uit het Coca Cola assortiment gratis bij de huur van een Coca Cola automaat. 

Onze service

Waarom een koffiemachine bij van Zelst Automaten bestellen?

  1. Van Zelst Automaten heeft meer dan 40 jaar ervaring in het perfect verzorgen van de koffievoorziening bij kleine, middelgrote en grote bedrijven in Nederland (en België).
  2. We hebben meer dan 6000 food en non-food artikelen in ons assortiment waarmee we bedrijven, instellingen, horeca en verenigingen voorzien van alle facilitaire benodigdheden.
  3. We bezorgen altijd zonder bezorgkosten in heel Nederland.
  4. We zijn een familiebedrijf met een luisterend oor.

Hoe bestel ik deze aanbieding?

Klik op één van de onderstaande koffiemachines om een offerte op te vragen. U kunt ook een afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs zij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste automaat.

Duur van deze actie & actievoorwaarden

Deze actie loopt tot 30 september 2018, prijzen zijn exclusief btw en installatiepakket. Op deze actie zijn onze standaard actievoorwaarden van toepassing en geldt een afname op ingrediënten