MVO

18
Mar
MVO

Maak impact met iedere kop koffie of thee

Op 22 maart is het Wereldwaterdag. Een dag die - zoals de naam al doet vermoeden - in het teken staat van water. Wat dat met koffie te maken heeft? Nou. Veel. Jij maakt namelijk met ieder kopje koffie of thee uit een automaat van Van Zelst het verschil voor tientallen mensen. In deze blog vertellen we je er alles over. Lees je mee? 

05
Jan
MVO

De Boodschappenmand

We kopen zo effectief mogelijk in, maar toch blijven er af en toe producten over. Weggooien is natuurlijk zonde, helemaal als we er mensen blij mee kunnen maken. Vandaar dat wij al jarenlang samenwerken met De Boodschappenmand uit Valkenswaard.

15
Jun
MVO

Samenwerking met Koenraed

Wij maken sinds 8 juni deel uit van Stichting Koenraed. Wij geloven net als Koenraed in het talent van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

14
Jun
MVO

Made Blue Certificering

Wij hebben al meer dan 100 mensen mogen helpen door ze toegang te geven tot schoon drinkwater voor minimaal 10 jaar.

10
May
MVO

Het is fairtrade week

Het is fairtrade week! Wist je dat koffie, op olie na, het belangrijkste handelsproduct ter wereld is?

07
May
MVO

Hier werkt Ergon

Wij ontvingen het plakkaat ''Hier werkt Ergon''. Wij zijn hier heel trots op! Onze collega Robbie vertelt waarom.

21
Apr
MVO

5 keurmerken voor een duurzaam bakje koffie

Met behulp van keurmerken kun je bewuster kiezen voor duurzaamheid en draag je bij aan een beter milieu. Een kleine keuze die invloed heeft op grote projecten.

15
Apr
MVO

Melange d'Or Bio Theelijn

8 heerlijke smaken vormen dé nieuwe theelijn van Melange d’Or. Iedere kop thee is vol van smaak en puur natuur dankzij de gecontroleerde biologische teelt. Onze handgeplukte thee selecteren wij met aandacht voor mens en natuur. Biologisch en Fairtrade dus dat drinkt lekkerder. Ontdek jouw favoriet.     

19
Feb
MVO

Succesvolle campagne voor 'Iedereen onderdak. nu'

De campagne 'iedereen onderdak .nu ' heeft prachtige resultaten opgeleverd waar wij als trotse partner aan hebben mogen bijdragen.

28
Jan
MVO

Het verbod op wegwerpplastic

Zoals je misschien al weet zijn plastic wegwerpproducten, die eenmalig gebruikt worden, vanaf 3 juli 2021 verboden. Dit zijn producten zoals bestek, borden, rietjes en roerstaafjes.