MVO

06
Oct
MVO

We verspillen geen vezel karton

Bij Van Zelst verspillen we geen vezel karton. Al het karton wat bij ons binnenkomt wordt op een goede manier verwerkt en gebruiken we gewoon opnieuw. 

06
Sep
MVO

Duurzame dinsdag

Het is vandaag Duurzame Dinsdag, de Prinsjesdag van de duurzaamheid. Duurzaam ondernemen is voor ons geen trend of ‘’iets van de laatste jaren’’. Duurzaam ondernemen zit in ons bloed.  Een mooi moment om vandaag onze duurzame resultaten te delen.

11
Aug
MVO

Kies jij voor duurzame koffie? Let op deze 5 keurmerken!

Een betere wereld begint bij de koffiemachine. In ieder geval bij Van Zelst. Wij hechten dan ook grote waarde aan een vijftal keurmerken. Elk van toepassing op een ander deel van onze bedrijfsvoering. Van de producten die we verkopen tot de keuzes die we maken. En dat is iets waar jij - als klant - ook van profiteert. We vertellen je er alles over. 

18
Mar
MVO

Maak impact met iedere kop koffie of thee

Op 22 maart is het Wereldwaterdag. Een dag die - zoals de naam al doet vermoeden - in het teken staat van water. Wat dat met koffie te maken heeft? Nou. Veel. Jij maakt namelijk met ieder kopje koffie of thee uit een automaat van Van Zelst het verschil voor tientallen mensen. In deze blog vertellen we je er alles over. Lees je mee? 

05
Jan
MVO

De Boodschappenmand

We kopen zo effectief mogelijk in, maar toch blijven er af en toe producten over. Weggooien is natuurlijk zonde, helemaal als we er mensen blij mee kunnen maken. Vandaar dat wij al jarenlang samenwerken met De Boodschappenmand uit Valkenswaard.

15
Jun
MVO

Samenwerking met Koenraed

Wij maken sinds 8 juni deel uit van Stichting Koenraed. Wij geloven net als Koenraed in het talent van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

14
Jun
MVO

Made Blue Certificering

Wij hebben al meer dan 100 mensen mogen helpen door ze toegang te geven tot schoon drinkwater voor minimaal 10 jaar.

10
May
MVO

Het is fairtrade week

Het is fairtrade week! Wist je dat koffie, op olie na, het belangrijkste handelsproduct ter wereld is?

07
May
MVO

Hier werkt Ergon

Wij ontvingen het plakkaat ''Hier werkt Ergon''. Wij zijn hier heel trots op! Onze collega Robbie vertelt waarom.

15
Apr
MVO

Melange d'Or Bio Theelijn

8 heerlijke smaken vormen dé nieuwe theelijn van Melange d’Or. Iedere kop thee is vol van smaak en puur natuur dankzij de gecontroleerde biologische teelt. Onze handgeplukte thee selecteren wij met aandacht voor mens en natuur. Biologisch en Fairtrade dus dat drinkt lekkerder. Ontdek jouw favoriet.