MVO

23
Nov
MVO

Een duurzame koffievoorziening voor Cure Afvalbeheer

Cure Afvalbeheer en Van Zelst zijn de samenwerking aangegaan voor een duurzame koffievoorziening. Van Zelst voorziet het nieuwe pand van Cure van refurbished koffieautomaten.

16
Oct
MVO

CO2-reductie dankzij samenwerking tussen Van Zelst en Van den Udenhout

Zeven nieuwe Volkswagen ID.3's bezegelen de samenwerking tussen twee lokale bedrijven. De buitendienst van koffiespecialist Van Zelst haalt vrijdagmiddag hun nieuwe elektrische auto's op bij Autobedrijf Van den Udenhout aan de Wekkerstraat in Eindhoven.

 

16
Jul
MVO

Made Blue - Een kopje voor een kopje

Via Made Blue doneren wij voor ieder gedronken kopje koffie of thee via een koffieautomaat van Van Zelst een kopje water in een land waar schoon drinkwater niet vanzelf sprekend is.

 

26
May
MVO

Stichting Kartini en Van Zelst

Van Zelst zet zich al jaren in voor Stichting Kartini. Stichting Kartini biedt een toekomst aan kansarme kinderen in en rond de stad Malang, Java, Indonesië.

13
May
MVO

Onze Melange D’Or espressobonen opnieuw klimaatneutraal!

Onze Futuro Verde espressobonen hebben, net als het bedrijf van Zelst, al 5 jaar het certificaat  klimaatneutraal. Nu, mogen wij voor het 2de jaar op rij bijna ál onze Melange D’Or espressobonen 100% klimaat neutraal noemen. 

23
Apr
MVO

Jouw bestelling in een duurzame verpakking

26 miljoen verpakkingen gooien wij per jaar in Nederland weg. En als het zo doorgaat wordt dat bijna 27 miljoen in 2023. Deze berg afval heeft enorme impact op ons milieu. 

14
Apr
MVO

Van Zelst automaten opnieuw Klimaatneutraal

Wij mogen ons voor het 5de jaar op een rij klimaatneutraal noemen. En daar zijn we trots op. Maar wat betekent klimaatneutraal eigenlijk? En hoe kun je klimaatneutraal worden?

 

02
Mar
MVO

Jouw koffie, ons Klimaat

Bewust genieten met Melange D’Or espressobonen. Koffie is genieten. Het geeft ons inspiratie, gezelligheid en energie.
Maar, het kóst ook energie.

07
Nov
MVO

Van Zelst behaalt wederom de derde PSO-Trede

We hebben wederom het certificaat voor de derde PSO-Trede behaald, daar zijn we heel trots op! 

12
Jul
MVO

Maarten in Oeganda dag 3 - Cooking Stoves

Afgelopen maandag vertrok Maarten van Zelst naar Oeganda om daar de impact van onze samenwerking met de Climate Neutral Group te bekijken.