MVO

02
Mar
MVO

Jouw koffie, ons Klimaat

Bewust genieten met Melange D’Or espressobonen. Koffie is genieten. Het geeft ons inspiratie, gezelligheid en energie.
Maar, het kóst ook energie.

07
Nov
MVO

Van Zelst behaalt wederom de derde PSO-Trede

We hebben wederom het certificaat voor de derde PSO-Trede behaald, daar zijn we heel trots op! 

12
Jul
MVO

Maarten in Oeganda dag 3 - Cooking Stoves

Afgelopen maandag vertrok Maarten van Zelst naar Oeganda om daar de impact van onze samenwerking met de Climate Neutral Group te bekijken.

11
Jul
MVO

Maarten in Oeganda dag 2 - Waterputten

Afgelopen maandag vertrok Maarten van Zelst naar Oeganda om daar de impact van onze samenwerking met de Climate Neutral Group met eigen ogen te bekijken. Lees hier Maarten zijn verslag van dag 2. 

10
Jul
MVO

Maarten in Oeganda dag 1 - Bio Gas

Afgelopen maandag vertrok Maarten van Zelst naar Oeganda om daar de impact van onze samenwerking met de Climate Neutral Group te bekijken. Maarten vertelt meer over zijn 1e dag...

05
Sep
MVO

Zonnepanelen in Assen & Roosendaal

In Assen en Roosendaal zijn we ook druk bezig om de zonnepanelen op de daken te krijgen. Het dak in Assen gaat plaats bieden aan 238 zonnepanelen, in Roosendaal net iets meer met 356 exemplaren. 

16
Aug
MVO

Nieuwe DAF Vrachtwagen op Zonne-energie

We mogen weer een op zonne-energie gekoelde vrachtwagen toevoegen aan ons wagenpark. De solar opbouw op het dak zorgt ervoor dat de wagen op de juiste temperatuur gekoeld blijft.

15
Aug
MVO

Zonnepanelen Eindhoven op volle kracht

De zonnepanelen op vestiging Eindhoven zijn volledig in gebruik. Het dak biedt plaats aan 1342 zonnepanelen die samen 337.681 KWh per jaar gaan opleveren. We wekken hiermee onze eigen groene stroom op.

31
May
MVO

Sneak preview van de eerste zonnepanelen

zonnepanelen-eindhoven-plaatsen

Sneak preview van de eerste zonnepanelen op het dak in Eindhoven. Binnenkort ligt het hier helemaal vol en kunnen we onze groene stroom zelf gaan opwekken. 

28
May
MVO

1342 zonnepanelen op het dak in Eindhoven

zonnepanelen-eindhoven

De werkzaamheden aan het dak in Eindhoven zijn afgerond. Vandaag beginnen de voorbereidingen voor het plaatsen van de 1342 zonnepanelen.