MVO

13
May
MVO

Onze Melange D’Or espressobonen opnieuw klimaatneutraal!

Onze Futuro Verde espressobonen hebben, net als het bedrijf van Zelst, al 5 jaar het certificaat  klimaatneutraal. Nu, mogen wij voor het 2de jaar op rij bijna ál onze Melange D’Or espressobonen 100% klimaat neutraal noemen. 

23
Apr
MVO

Jouw bestelling in een duurzame verpakking

26 miljoen verpakkingen gooien wij per jaar in Nederland weg. En als het zo doorgaat wordt dat bijna 27 miljoen in 2023. Deze berg afval heeft enorme impact op ons milieu. 

14
Apr
MVO

Van Zelst automaten opnieuw Klimaatneutraal

Wij mogen ons voor het 5de jaar op een rij klimaatneutraal noemen. En daar zijn we trots op. Maar wat betekent klimaatneutraal eigenlijk? En hoe kun je klimaatneutraal worden?

 

02
Mar
MVO

Jouw koffie, ons Klimaat

Bewust genieten met Melange D’Or espressobonen. Koffie is genieten. Het geeft ons inspiratie, gezelligheid en energie.
Maar, het kóst ook energie.

07
Nov
MVO

Van Zelst behaalt wederom de derde PSO-Trede

We hebben wederom het certificaat voor de derde PSO-Trede behaald, daar zijn we heel trots op! 

12
Jul
MVO

Maarten in Oeganda dag 3 - Cooking Stoves

Afgelopen maandag vertrok Maarten van Zelst naar Oeganda om daar de impact van onze samenwerking met de Climate Neutral Group te bekijken.

11
Jul
MVO

Maarten in Oeganda dag 2 - Waterputten

Afgelopen maandag vertrok Maarten van Zelst naar Oeganda om daar de impact van onze samenwerking met de Climate Neutral Group met eigen ogen te bekijken. Lees hier Maarten zijn verslag van dag 2. 

10
Jul
MVO

Maarten in Oeganda dag 1 - Bio Gas

Afgelopen maandag vertrok Maarten van Zelst naar Oeganda om daar de impact van onze samenwerking met de Climate Neutral Group te bekijken. Maarten vertelt meer over zijn 1e dag...

05
Sep
MVO

Zonnepanelen in Assen & Roosendaal

In Assen en Roosendaal zijn we ook druk bezig om de zonnepanelen op de daken te krijgen. Het dak in Assen gaat plaats bieden aan 238 zonnepanelen, in Roosendaal net iets meer met 356 exemplaren. 

16
Aug
MVO

Nieuwe DAF Vrachtwagen op Zonne-energie

We mogen weer een op zonne-energie gekoelde vrachtwagen toevoegen aan ons wagenpark. De solar opbouw op het dak zorgt ervoor dat de wagen op de juiste temperatuur gekoeld blijft.