MVO

15
Aug
MVO

Zonnepanelen Eindhoven op volle kracht

De zonnepanelen op vestiging Eindhoven zijn volledig in gebruik. Het dak biedt plaats aan 1342 zonnepanelen die samen 337.681 KWh per jaar gaan opleveren. We wekken hiermee onze eigen groene stroom op.

31
May
MVO

Sneak preview van de eerste zonnepanelen

zonnepanelen-eindhoven-plaatsen

Sneak preview van de eerste zonnepanelen op het dak in Eindhoven. Binnenkort ligt het hier helemaal vol en kunnen we onze groene stroom zelf gaan opwekken. 

28
May
MVO

1342 zonnepanelen op het dak in Eindhoven

zonnepanelen-eindhoven

De werkzaamheden aan het dak in Eindhoven zijn afgerond. Vandaag beginnen de voorbereidingen voor het plaatsen van de 1342 zonnepanelen. 

08
May
MVO

1e werkzaamheden Zonnepanelen

De werkzaamheden aan ons dak in Eindhoven zijn begonnen. Het dak gaat namelijk plaats maken voor 1342 zonnepanelen. De installatie in Eindhoven is onderdeel van een ombouw van in totaal 4 vestigingen die later dit jaar zullen volgen.

04
Dec
MVO

Hercertificering PSO trede 3

Hercertificering PSO trede 3

Met trots kunnen wij melden dat wij onze hercertificering hebben behaald voor het PSO-keurmerk trede 3. Van Zelst Automaten heeft laten zien dat de organisatie structureel werk maakt...

06
Oct
MVO

Feestelijk Jubileumcongres 15 jaar climate neutral group

Gisteren vond het feestelijke jubileumcongres 15 jaar – Climate Neutral Group plaats waarbij Van Zelst aanwezig was. Van Zelst werkt samen met de Climate Neutral Group om zowel onze organisatie als producten klimaatneutraal te maken.

04
Oct
MVO

Maarten van Zelst over vergroening in MT.nl

Waarom familiebedrijven als Terberg Leasing en Van Zelst bezig zijn met vergroening.

07
Sep
MVO

Impact Rapport CO2-Compensatie Van Zelst Automaten september 2017

CO2-compensatie is, na inzicht en reductie, een vervolgstap om te komen tot klimaatneutraal ondernemen. Van Zelst Automaten heeft gekozen om de impact op het klimaat te compenseren via het klimaatproject Cookstoves Oeganda.

08
May
MVO

Fairtrade week bij Van Zelst

Van 6 t/m 14 mei is het Max Havelaar Fairtrade week. Tijdens deze landelijke campagneweek wordt het belang van eerlijke handel onder de aandacht gebracht.

13
Mar
MVO

Volkswagen Crafter op Zonne-Energie

Vandaag hebben we onze nieuwe Volkswagen Crafter gekoeld op zonne-energie verwelkomt. Het is de tweede wagen op zonne-energie binnen het wagenpark van Van Zelst.