Nescafé Lente Actie

 

Waar gewerkt wordt, is goede koffie van belang

Zoals de eerste kop koffie in de ochtend: een heerlijk moment om de werkdag goed te starten. Bied uw gasten én werknemers de heerlijkste koffievariaties en profiteer nu van het NESCAFÉ lentevoordeel. Profiteer tijdens de Nescafé Lente actie van 30% korting op onze Nescafé koffiemachines. 

De drie beloften van Nescafé en Van Zelst

 

Nescafé met Microgrinds: innovatie in je kopje

In de nieuwe Nescafé blends zitten fijne versgemalen bonen, zogenaamde Microgrinds. Ze zorgen voor een vollere koffiesmaak en een verbeterde geur. Zo geniet de hele organisatie van de kwaliteit en het gemak van Nescafé met de heerlijke aroma’s van versgemalen koffiebonen. 

Onze service

Met het Technische Service Contract worden de kosten voor reparatie, onderhoud, jaarlijkse wisseling van de waterfilter en voorrijkosten afgedekt. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen. 

Waarom een koffiemachine bij van Zelst Automaten bestellen?

  1. Van Zelst Automaten heeft meer dan 40 jaar ervaring in het perfect verzorgen van de koffievoorziening bij kleine, middelgrote en grote bedrijven in Nederland (en België).
  2. We hebben meer dan 6000 food en non-food artikelen in ons assortiment waarmee we bedrijven, instellingen, horeca en verenigingen voorzien van alle facilitaire benodigdheden.
  3. We bezorgen altijd zonder bezorgkosten in heel Nederland.
  4. We zijn een familiebedrijf met een luisterend oor.

Hoe bestel ik deze aanbieding?

Klik op één van de onderstaande koffiemachines om deze te bestellen. U kunt ook een afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs.

Duur van deze actie

Deze actie loopt tot 31 mei 2018, prijzen zijn exclusief btw en installatiepakket. Op deze actie zijn onze actievoorwaarden van toepassing.

Delen: