Nieuws

04
Dec
Nieuws

Een kopje koffie met accountmanger René

Het is tijd om stil te staan bij een van onze gezellige collega's. René vertelt je over zijn ervaringen als accountmanager binnen Van Zelst. 

30
Nov
Nieuws

Henk van Zelst

Henk van Zelst 

16 november 1945 – 14 november 2023 

 

''We leven in een mooie wereld, mooier dan we denken'' 

Henk van Zelst 

16
Oct
MVO

Jouw beker verandert, wat betekent dit?

Vanaf januari 2024 zijn wegwerp bekers verboden. Ook papieren bekers met een plastic laagje aan de binnenkant. Je denkt misschien: Help! Wat nu? Wij helpen je op weg naar een nieuwe beker oplossing. 

13
Jul
MVO

Plastic Wetgeving

Onze koffie verandert niet, de beker wel. Wij helpen je de feiten op een rij te zetten. 

31
Jan
Nieuws

SUP-wetgeving

Per 3 juli 2021 is de Europese Single Use Plastic Directive (‘SUP-richtlijn’) in werking getreden. Er zijn al een aantal stappen gezet uit deze SUP-richtlijn en er zullen er nog een aantal volgen. Wij nemen jullie mee langs de tijdlijn.

23
Jan
Nieuws

Winnaars Bol.com bon

De actie rondom de Bol.com bon was een succes! 

20
Jan
Nieuws

Plastic Wegwerpbekers

Het kabinet is bezig met een conceptregeling over het verminderen van het gebruik van plastic wegwerpbekertjes in 2023. Dit komt doordat er jaarlijks ruim zeven miljard plastic wegwerpbekers worden weggegooid. Wij laten je graag zien wat de alternatieven zijn.

06
Jan
Nieuws

Lucart Eco Natural

Lucart Eco Natural is het eerste hygiënepapier dat gemaakt is uit drankkartons. Daarbij is de gehele verpakking 100% plastic-vrij. Zo kunnen er bomen worden bespaard en CO2e emissies worden verlaagt. Het is dus goed voor mens en milieu. 

02
Dec
Nieuws

Een kopje koffie met stagiaire Bo

Stagelopen bij Van Zelst, hoe is dat? We vroegen het aan marketing en communicatie stagiaire Bo.

10
Nov
Nieuws

Biologisch assortiment Melange d'Or

We vinden het milieu en dierenwelzijn heel belangrijk. Dat zie je terug in de producten van ons private label Melange d’Or. Vandaar dat er steeds meer biologische producten aan het assortiment worden toegevoegd.