Nieuws

04
Oct
Nieuws

Partnership HockeyWerkt en Van Zelst

We zijn trots op ons partnership met HockeyWerkt! We hebben een gezamelijke missie: het ontzorgen van verenigingen. Met deze interessante samenwerking versterken HockeyWerkt en Van Zelst elkaar en de hockeywereld.

23
Jun
Nieuws

Statiegeldsysteem

Vanaf 1 juli 2021 is  statiegeld op kleine plastic flesjes voor frisdranken en waters in Nederland wettelijk verplicht.

30
Apr
Nieuws

Operatie Erasmus MC

Met trots kijken wij terug op een geslaagde implementatie bij het Erasmus MC in Rotterdam. Bekijk nu onze aftermovie. 

15
Apr
MVO

Melange d'Or Bio Theelijn

8 heerlijke smaken vormen dé nieuwe theelijn van Melange d’Or. Iedere kop thee is vol van smaak en puur natuur dankzij de gecontroleerde biologische teelt. Onze handgeplukte thee selecteren wij met aandacht voor mens en natuur. Biologisch en Fairtrade dus dat drinkt lekkerder. Ontdek jouw favoriet.     

17
Dec
Nieuws

Openingstijden Kerst & Nieuwjaar

Alle medewerkers van Van Zelst wensen je fijne kerstdagen en een gezond, gelukkig en liefdevol nieuwjaar. Wij bedanken je hartelijk voor...

23
Nov
Nieuws

Dag van de Ondernemer

Vrijdag was het de 'Dag van de Ondernemer'. Tere ere van deze dag zijn wij namens Gemeente Eindhoven, Ergon en WTC·E Young Professionals gefeliciteerd en zijn wij samen het gesprek aangegaan over 'Ondernemen in Corona tijd'.

23
Nov
MVO

Een duurzame koffievoorziening voor Cure Afvalbeheer

Cure Afvalbeheer en Van Zelst zijn de samenwerking aangegaan voor een duurzame koffievoorziening. Van Zelst voorziet het nieuwe pand van Cure van refurbished koffieautomaten.

30
Sep
Nieuws

Schone Zaak

NIEUW: Schone Zaak van Van Zelst gelooft dat een schone werkomgeving zorgt voor een goede basis: een prettige productieve werkomgeving voor personeel en een aangename sfeer voor klanten. Maar Schone Zaak gaat verder!

13
May
Nieuws

Gesloten met Hemelvaart & Pinksteren

Op donderdag 21 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaart. Als je standaard op donderdag geleverd krijgt wijzigt je leverdag. Ook op maandag 1 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren. Als je standaard op maandag geleverd krijgt wijzigt je leverdag.

13
May
MVO

Onze Melange D’Or espressobonen opnieuw klimaatneutraal!

Onze Futuro Verde espressobonen hebben, net als het bedrijf van Zelst, al 5 jaar het certificaat  klimaatneutraal. Nu, mogen wij voor het 2de jaar op rij bijna ál onze Melange D’Or espressobonen 100% klimaat neutraal noemen.