Nieuws

17
Dec
Nieuws

Openingstijden Kerst & Nieuwjaar

Alle medewerkers van Van Zelst wensen je fijne kerstdagen en een gezond, gelukkig en liefdevol nieuwjaar. Wij bedanken je hartelijk voor...

23
Nov
Nieuws

Dag van de Ondernemer

Vrijdag was het de 'Dag van de Ondernemer'. Tere ere van deze dag zijn wij namens Gemeente Eindhoven, Ergon en WTC·E Young Professionals gefeliciteerd en zijn wij samen het gesprek aangegaan over 'Ondernemen in Corona tijd'.

23
Nov
MVO

Een duurzame koffievoorziening voor Cure Afvalbeheer

Cure Afvalbeheer en Van Zelst zijn de samenwerking aangegaan voor een duurzame koffievoorziening. Van Zelst voorziet het nieuwe pand van Cure van refurbished koffieautomaten.

30
Sep
Nieuws

Schone Zaak

NIEUW: Schone Zaak van Van Zelst gelooft dat een schone werkomgeving zorgt voor een goede basis: een prettige productieve werkomgeving voor personeel en een aangename sfeer voor klanten. Maar Schone Zaak gaat verder!

13
May
Nieuws

Gesloten met Hemelvaart & Pinksteren

Op donderdag 21 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaart. Als je standaard op donderdag geleverd krijgt wijzigt je leverdag. Ook op maandag 1 juni zijn wij gesloten i.v.m. Pinksteren. Als je standaard op maandag geleverd krijgt wijzigt je leverdag.

13
May
MVO

Onze Melange D’Or espressobonen opnieuw klimaatneutraal!

Onze Futuro Verde espressobonen hebben, net als het bedrijf van Zelst, al 5 jaar het certificaat  klimaatneutraal. Nu, mogen wij voor het 2de jaar op rij bijna ál onze Melange D’Or espressobonen 100% klimaat neutraal noemen. 

30
Apr
Nieuws

Hygiëne producten op een rijtje

Hygiëne is belangrijker dan ooit. Wij hebben voor het gemak onze hygiëne producten verzameld zodat je in één oogopslag ons assortiment kunt zien. 

08
Apr
Nieuws

Openingstijden Koningsdag en Bevrijdingsdag

Op koningsdag en bevrijdingsdag zijn wij gesloten. Spoedbestellingen en reparaties worden uiteraard wel verzorgd.

02
Apr
Nieuws

5 belangrijke tips voor het schoonhouden en onderhoud van je koffiemachine tijdens COVID-19

Het voelt raar om over het onderhoud van je koffiemachine te beginnen in deze situatie. Wij doen dat toch, omdat je apparaat specifieke aandacht nodig heeft nu er weinig of geen koffie mee wordt gezet. En, ook belangrijk, als je het apparaat nog wel gebruikt, hoe hou je het dan virus-proof?

30
Mar
Nieuws

Verras je medewerkers met een Thuiswerk Pakket

Wil je jouw medewerkers ook een hart onder de riem steken en ze verassen met iets leuks? Ga dan voor een ''thuiswerkpakket'' of ''weekendoverlevingspakket''.