Nieuws

25
Feb
Nieuws

Wij zijn open met Carnaval

Al onze vestigingen zijn tijdens Carnaval geopend volgens onze reguliere openingstijden. 

05
Feb
Nieuws

Inspirerend werkbezoek Wethouder Stijn Steenbakkers

wethouder-op-bezoek

Gistermiddag kregen wij bezoek van Wethouder Stijn Steenbakkers van Gemeente Eindhoven in het kader van zijn ‘’Bedrijven Tour’’.

13
Dec
Nieuws

Aangepaste openingstijden

openingstijden-kerst

De feestdagen staan weer voor de deur. Via deze weg willen we je laten weten dat wij gesloten zijn tijdens 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag. 

07
Nov
Nieuws

Nieuw: chatfunctie

nieuw-chatfunctie

Een vraag stellen aan ons team was nog nooit zo gemakkelijk, vanaf nu kun je direct chatten met een van onze medewerkers. 

10
Oct
Nieuws

Dag van de Duurzaamheid

Het is vandaag Dag van de Duurzaamheid. Om dit te vieren geven wij een gratis Melange d'Or theedisplay weg bij aankoop van 1 doos Melange d'Or assorti thee. Nog veel belangrijker is stil staan bij het thema duurzaamheid...

09
Oct
Nieuws

Het is Nationale Krokettendag

nationale-krokettendag

Broodje kroket, kroket uit de hand of als snack bij de frites. De kroket is de meest veelzijdige en meest gegeten snack van Nederland. Niet zo gek dus dat 9 oktober is uitgeroepen tot Nationale Krokettendag. Om deze dag te vieren hebben we wat leuke kroketweetjes op een rij gezet.

05
Sep
MVO

Zonnepanelen in Assen & Roosendaal

In Assen en Roosendaal zijn we ook druk bezig om de zonnepanelen op de daken te krijgen. Het dak in Assen gaat plaats bieden aan 238 zonnepanelen, in Roosendaal net iets meer met 356 exemplaren. 

16
Aug
MVO

Nieuwe DAF Vrachtwagen op Zonne-energie

We mogen weer een op zonne-energie gekoelde vrachtwagen toevoegen aan ons wagenpark. De solar opbouw op het dak zorgt ervoor dat de wagen op de juiste temperatuur gekoeld blijft.

15
Aug
MVO

Zonnepanelen Eindhoven op volle kracht

De zonnepanelen op vestiging Eindhoven zijn volledig in gebruik. Het dak biedt plaats aan 1342 zonnepanelen die samen 337.681 KWh per jaar gaan opleveren. We wekken hiermee onze eigen groene stroom op.

31
May
MVO

Sneak preview van de eerste zonnepanelen

zonnepanelen-eindhoven-plaatsen

Sneak preview van de eerste zonnepanelen op het dak in Eindhoven. Binnenkort ligt het hier helemaal vol en kunnen we onze groene stroom zelf gaan opwekken.