Nieuws

28
May
MVO

1342 zonnepanelen op het dak in Eindhoven

zonnepanelen-eindhoven

De werkzaamheden aan het dak in Eindhoven zijn afgerond. Vandaag beginnen de voorbereidingen voor het plaatsen van de 1342 zonnepanelen. 

23
May
Nieuws

Zwoel zomerweekend in aantocht

warm weer

Het wordt een zwoel zomerweekend! En wat is er dan lekkerder dan een heerlijk verkoelend ijsje? Zorgen dat je vriezer vol ligt met lekkers? Bestel nu. 

23
Apr
Nieuws

Wijzigingen levertijden i.v.m. Koningsdag 2018

Op vrijdag 27 april zijn wij gesloten i.v.m. Koningsdag. 

14
Mar
Nieuws

Samenwerking met Budels bier

Sinds 1 maart zijn wij trotse partner van Budels bier. Een veelzijdig en smaakvol biermerk. Budels is een innovatief merk 20 verschillende bieren, waarvan 10 biologische bieren waarvan...

13
Feb
Nieuws

Klimaatneutrale koffie breekt door

Klimaatneutrale producten zitten flink in de lift. In 2017 brak klimaatneutrale koffie door in het supermarktschap: het aandeel ‘klimaatneutraal’ steeg boven de 5% van de totale Nederlandse koffiemarkt.

09
Feb
Nieuws

Carnaval GeopendAl onze vestigingen zijn met Carnaval geopend volgens de reguliere openingstijden. 

16
Jan
Nieuws

Nieuw: Fuze Tea

Nieuw: Fuze Tea

Fuze Tea. Dankzij de onverwachte smaak van thee-extracten, fruit en kruiden-extracten, laat Fuze Tea je heel intens genieten van een momentje voor jezelf.

03
Jan
Nieuws

O2Life trots partner van Made Blue

O2Life vindt het heel belangrijk dat iedereen genoeg te drinken heeft. In Nederland, maar ook op plekken waar dat niet vanzelfsprekend is.

04
Dec
MVO

Hercertificering PSO trede 3

Hercertificering PSO trede 3

Met trots kunnen wij melden dat wij onze hercertificering hebben behaald voor het PSO-keurmerk trede 3. Van Zelst Automaten heeft laten zien dat de organisatie structureel werk maakt...

01
Nov
Nieuws

Twist & Drink nu te koop bij Van Zelst

Het unieke concept van het befaamde Oostenrijkse merk Twist & Drink is nu te koop bij Van Zelst. Dit drankje met gekleurde retro fles valt in de smaak bij kinderen van alle leeftijden.