Ontdek wat koffie zegt over jouw bedrijf

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Zowel bij klant als collega. Die kans met beide handen aangrijpen? Je doet het met goede koffie op kantoor of werkvloer. Uiteraard zijn de mogelijkheden eindeloos. Er zijn ontzettend veel soorten koffie én koffiezetapparaten verkrijgbaar tegenwoordig. Elk met hun eigen eigenschappen en boodschap. Benieuwd wat jouw koffiekeuze zegt over jouw organisatie? Lees snel verder. 

Hoge doorloopsnelheid 

Snel, sneller, snelst. Dat is het devies van veel organisaties. Medewerkers moeten in een mum van tijd van hun kop koffie kunnen nippen. En binnen enkele seconden weer aan het werk kunnen. Is dat bij jouw organisatie ook het geval? Dan staat er waarschijnlijk een machine met een hoge doorlooptijd op de vloer. Daarmee bevorder je productiviteit en efficiëntie. 

In sommige gevallen gaat die snelheid ten koste van de kwaliteit van de koffie. En van de smaak. Gelukkig hoeft dat niet altijd zo te zijn. Bij Van Zelst hoef je namelijk niet te kiezen tussen snelheid en kwaliteit. Zelfs ons snelste apparaat voorziet jouw medewerkers van een overheerlijk kopje koffie.

Versgemalen bonen 

Kiezen jullie voor een koffiezetapparaat met bonen? Die bij ieder kopje vers gemalen worden? Dan lever je in op snelheid. Geen probleem, want het wachten bij het koffiezetapparaat stimuleert het voeren van een goed gesprek of een snelle brainstorm. Daardoor komt die ideeënmachine in jouw organisatie lekker op stoom. Dat is niet alleen fijn voor je medewerkers, maar ook voor je klanten. 

Daarnaast straalt zo’n verse kop koffie - het liefst ook nog in een mooi kopje - natuurlijk luxe en kwaliteit uit. Dat wil je! Dat verdien je! 

Eindeloze opties 

Bied je daarnaast verschillende soorten koffie, melk en andere toebehoren aan? Dan weten jouw klanten en medewerkers dat jij van alle markten thuis bent. Jij bent flexibel en staat graag voor iedereen klaar.  Daarmee maak je - absoluut - een goede eerste indruk. Het mooiste van alles? Voor al deze opties én meer kun je terecht bij Van Zelst. Wij adviseren je uiteraard graag. 

Benieuwd welke koffiemachine bij jou past? 

Met de koffiemachines van Van Zelst kun je alle kanten op. Van bonen tot pads, en voor grote organisaties (met hoge doorloopsnelheid) tot kleine. Benieuwd welke machine het beste bij jouw organisatie past? Ga dan naar onze koffiezoeker en beantwoord de vragen. Je krijgt een duidelijk advies en ontdekt direct wat de juiste keuze voor jullie werkplek is. Dat helpt met zoeken. En met vinden.