Onze zomer was een hit! Die van jullie ook?

Van Zelst heeft deze zomer absoluut niet geluierd. Wij zijn met name trots op onze samenwerking met Douwe Egberts en Nescafé, met als resultaat 3 grote nieuwe klanten; de Gemeente Bergeijk, de Gemeente Best en Schneider Electric. Een mooie uitkomst voor ons Tender Team. Ook erg leuk en voor herhaling vatbaar; we hebben tijdens de hittegolf onszelf en het industrieterrein de Hurk gratis voorzien van Carte D’Or ijs. Zoals je wel kan bedenken, een enorme hit.

Samenwerking

Wij hebben bij van Zelst een heus Tender Team. Dit team is gespecialiseerd in aanbestedingen.
Een aanbesteding is de procedure waarbij een opdrachtgever bekend maakt dat hij een opdracht wil laten uitvoeren en bedrijven vraagt een offerte in te dienen. Overheidsinstanties zijn boven een bepaalde waarde verplicht een aanbesteding uit te schrijven. Commerciële instanties hebben deze verplichting niet maar besteden ook steeds vaker aan. Het mooie van onze werkwijze en ons bedrijf, is dat we samenwerken met meerdere merken. Voor de Gemeente Bergeijk hebben we samengewerkt met Douwe Egberts en voor de Gemeente Best met Nescafé. Voor Schneider Electric hebben we ons eigen private label ''Melange d'Or'' ingezet.

En met goed resultaat dus. De werknemers en klanten van deze gemeenten en Schneider kunnen er vanaf nu zeker van zijn dat de koffie klaar staat!

(Uit)Delen

Net zoals vorig jaar was deze zomer af en toe zo warm dat je niets anders kon dan luieren of verkoeling zoeken. Bij verkoeling denk je aan ijs en zo kwamen we op het idee om onze ijskar tijdens lunchtijd naar buiten te rijden. Dat wij ijs uitdeelden voor iedereen op het bedrijventerrein de Hurk in Eindhoven, waar wij zitten met ons hoofdkantoor, ging natuurlijk even snel rond als een smeltend ijsje in de hittegolf. We hebben een hele leuke week gehad en veel collega’s van het bedrijventerrein leren kennen. Echt een succes.

Ondernemen met waarde; wij helpen je graag!

Samenwerken en delen maakt ondernemen mooi. En wij, als familiebedrijf, vinden dat belangrijk. Top dat onze zomer zo in het teken van deze twee waarden stond. Wil je meer weten over wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op, we helpen je graag.