Overheid

MEER DAN 35 JAAR ERVARING IN DE KOFFIE BRANCHE

Als overheidsinstantie stelt u hoge eisen aan koffie leverancier. Deze eisen worden vaak in een aanbesteding op papier gezet. Waar voorheen aanbestedingen uitgebreide documenten waren waarin elk aspect van de koffievoorziening en koffieleverancier zowel kwantitatief als kwalitatief strikt omschreven waren, zo is er tegenwoordig meer speelruimte om kwaliteit, expertise, duurzaamheid, flexibiliteit en inventiviteit van de toekomstige koffievoorziening en koffieleverancier als projectteam te beoordelen.

BETROUWBARE PARTNER MET EEN GOEDE SERVICE

Door onze ervaring en kennis hebben wij een goede kijk op de behoeftes binnen overheidsinstellingen. Soms is het van belang dat er in hoog tempo tientallen kopjes koffie verzorgd kunnen worden, vooral in grote gezamenlijke ruimte waar veel mensen tegelijk samenkomen. Terwijl u op andere momenten een lekkere cappuccino of espresso wilt kunnen serveren die bijdraagt aan een gastvrije ontvangst van uw bezoekers. Van Zelst Automaten heeft voor elk moment een goede oplossing. Wij denken graag met u mee om te komen tot de beste oplossing voor uw situatie. Tijdens een gesprek brengen wij uw wensen en behoeftes in kaart en stemmen daar de koffie- of drankenautomaat, en natuurlijk de bijbehorende ingrediënten, op af. Wij bieden u kennis en advies op maat.

KOFFIE DRINKEN IN DE RAADSZAAL OF VERGADERRUIMTE

Om u verder te ontzorgen bieden wij u een breed productassortiment. Dit stelt ons in staat om indien gewenst het hele facilitaire pakket te verzorgen! Van soep tot zeep. Van koffielepels tot vaatdoeken. Onze producten zijn makkelijk te bestellen via onze webshop of telefonisch. De producten worden bij u bezorgd op vaste leverdagen door onze eigen bezorgdienst.