Partnership HockeyWerkt en Van Zelst

We zijn trots op ons partnership met HockeyWerkt! We hebben een gezamelijke missie: het ontzorgen van verenigingen. Met deze interessante samenwerking versterken HockeyWerkt en Van Zelst elkaar en de hockeywereld.

Waar HockeyWerkt het inhoudelijke deel omtrent hockey ontzorgt, nemen wij alles betreffende de horeca van jouw vereniging uit handen. We willen niet alleen een product verkopen, maar echt een dienst verlenen. Bezorging is daarom altijd gratis, ook in het weekend. Niet altijd een vrijwilliger aanwezig? Geen probleem, Van Zelst doet ook aan sleutelbeheer en plaatst alle producten op de juiste plek in de kantine of in de koeling.

Rombouts, dé ultieme koffieoplossing voor sportverenigingen.

Wij zijn dealer van Rombouts. De koffiemachines van Rombouts zien eruit als een piston machine en bieden ook de kwaliteit van een piston machine, maar dan gemakkelijk te bedienen én schoon te maken. Ideaal voor vrijwilligers. We zorgen ervoor dat de machines goed worden onderhouden door onze eigen technische dienst.

Coach-de-Coach

Samen met HockeyWerkt maken we het mogelijk om heel hockeyend Nederland kennis te laten maken met de Masterclass van Marc Lammers. Marc Lammers inspireert ons op het gebied van coaching en hoe dit een positieve impact kan hebben op jouw club. Daarom biedt HockeyWerkt in samenwerking met Van Zelst Coach-de-Coach trajecten aan die bij jou op de club gehouden kunnen worden. Gemotiveerde, gediplomeerde coaches nodigen al jullie jeugdcoaches uit om een leerzame avond bij te wonen op de club.

Wil jij ook zo’n traject op jouw club? Neem contact met ons op of kijk eens naar de ‘kickback’ mogelijkheden (onderaan deze pagina) die wij aanbieden.

Jouw gegevens