Parttime Chaffeur Assen

16 – 24  uur (dagen en tijden in overleg)

Werk jij als chauffeur graag overdag tussen 7:00 en 17:00 en ben je op zoek naar een werkweek van 16 tot 24 uur, dan is dit de vacature voor jou.

Voor onze vestiging in Assen zijn we namelijk op zoek naar een chauffeur, die met een koel/vries wagen goederen bij onze klanten bezorgt. Als chauffeur bent je het visitekaartje van ons bedrijf, je bent betrouwbaar en netjes. Je controleert elke vracht volgens de leverbon, je bent klantvriendelijk en weet je ook nog aan de verkeersregels te houden.

Hoe ziet jouw dag er uit?

Je start tussen 7:00 en 08:00 uur. Je bestuurt de koel/vrieswagen en bezorgd de goederen bij onze klanten op de plaats waar de klant dit wenst. Je werkt volgens de HACCP-richtlijnen om de kwaliteit van de producten te waarborgen en verlaat onze klanten met een glimlach. Vervolgens eindigt jouw werkdag rond de klok van 17:00 uur.

 Wat vragen wij van jou?

  • Je brengt een goed humeur mee en straalt dit uit bij onze klanten
  • Je werkt in een klein team en weet je flexibel op te stellen
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B (C-C1E en/of heftruckcertificaat is een pré maar niet vereist).
  • Je bent 16 uur per week beschikbaar
  • Je bent woonachtig in regio Assen

Wat bieden wij jou

  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Wij willen medewerkers echter graag aan ons binden, dus bij geschiktheid voor de functie zal dit in de toekomst een vast contract worden;
  • 25 vakantiedagen (op basis van een 40-urige werkweek);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: deelname aan de collectieve pensioensregeling, collectieve zorgverzekering, sportvergoeding, onkostenvergoeding, reiskostenvergoeding en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Lekkere koffie en thee, gezellige vrijmibo’s, ijsjes als het warm is, personeelsfeest, kennisavonden en een gezellig kerstborrel als jaarafsluiting.

Daarnaast hanteert VZA de mantelafspraken in de cao voor de Foodservice en de Groothandel in Levensmiddelen (FSGIL) en de sub sectorale cao (deel A) voor de Groothandel in Horecaproducten.

Solliciteren en vragen

Ben je enthousiast geworden? Dan vragen wij je voor 15 oktober 2022 te reageren door je motivatie en CV te sturen naar vacature@zelst.nl t.a.v. Wilke Born.

Over Van Zelst

Van Zelst is een echt familiebedrijf en in 47 jaar tijd uitgegroeid tot de enige 100% klimaatneutrale koffie- en thee specialist van Nederland. Door de jaren heen gaven onze klanten aan dat zij naast koffie, ook behoefte hadden aan andere producten zoals fris en bier, schoonmaakmiddelen en food producten. Dat brengt ons waar we nu zijn: een totaalleverancier voor werk en horeca. Inmiddels is er een landelijke dekking met onze hoofdvestiging in Eindhoven en onze filialen in Roosendaal, Sassenheim en Assen. Onze klanten zijn divers. Van MKB, gemeenten en ziekenhuizen tot klanten in de sport, leisure en horeca.

Als familiebedrijf zitten wij dicht op de maatschappij en voelen wij ons ook verantwoordelijk voor huidige- en toekomstige generaties. Onze duurzame en sociale activiteiten gaan dan ook verder dan de wetgever ons voorschrijft of de markt van ons vraagt.